Depremin yıktığı Hatay'da büyük provokasyon!

Depremin yıktığı Hatay'da yapılan büyük provokasyona ilişkin çok özel bilgiler SuperHaber YouTube kanalında...

Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, depremin 5. gününde bölgeside yaşanan son gelişmeleri ile bölgedeki sorunlar, Kahramanmaraş deprem anının yeni görüntülerini, Tevekkeli köyünde oluşan kilometrelerce fay kırığını, Kahramanmaraş  yerle bir olurken İnşaat Mühendisleri Odası binasının ayakta kalmasını, Ümit Özdağ’ın akılalmaz AK Parti açıklamasını, deprem felaketinin ardından büyük acının yaşandığı Hatay’da Türk bayrağına el uzatanları, Hatay Havalimanı'nı pistinde oluşan yarık ve depremzede çocuklara koruyucu aile olma tartışmalarını ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Adıyaman’daki kritik açıklamalarını ve CHP’li Özgür Özel’e Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz'ın şok tepkisini tartıştı.

‘’ASRIN FELAKETİNDE SİYASET YAPAN BÜTÜN PARTİLERİNİZ BATSIN’

Bozkurt, ‘’Çalışmalar devam ediyor. Enkaz altında çıkarılan insanları görünce seviniyoruz. Depremzedeleri enkazdan çıkardıklarında vücut ısı değişimleri için hassasiyetle mücadele ediyor. Enkazdan çıkarılan depremzedeleri kendileri çıkarmış gibi kameraları çağıranlar kimler? Bu bilgiyi alıp dezenformasyon amaçlı kullananlar da var. Bunları kim yapıyorsa ortaya çıkarılmalı. Bunlar mücadele edenlerinin çabalarını de lekeliyorlar. Hatay Havalimanı'ndaki yarık sebebiyle zor takviye yapıldı, ekipler çok zor şartlarda bölgeye ulaştı. Ümit Özdağ’ın ‘Enkazdan önce AK Partili’ler çıkarılıyor’ açıklamasına çok yazık. İnsan olmaktan çıkıyorsunuz. Bütün oyları alın, sizlerin olsun. Bütün partileriniz batsın. Asrın felaketinde siyaset yapan bütün partileriniz batsın. Enkaz altında o canlar olacağına, sizlerin siyasi anlayışınız olsaydı. Bütün zehirli düşünceleriniz batsın. Seçiminiz de, siyasi zihniyetiniz de, çıkarınız da batsın. Bunların tek bir derdi var, hepsi aynı hedefe gidiyor.

‘’BM’YE BAĞLI YAPILARIN DEPREMZEDE ÇOCUKLARI TOPLADIĞI İDDİASINA DİKKAT''

Deprem bölgesinde iletişim sorunu yaşanıyor. O kadar operatör depremin 5.gününde hala bir şey yapmıyor. ‘Deprem bölgesinde devlet yok' diyen başka devleti çağırıyordur. ABD gemisi geliyor, yolda.  Bölgeye sadece arama kurtarmacılar değil sağlıkçılar başta olmak üzere nitelikli elemanlar ve inşaat işçileri  gönderildi. BM'ye bağlı bir yapının depremzede çocukları topladığı iddiası var. Bunlara çok dikkat etmek lazım. Deprem bölgesinde en çok ihtiyaç duyulan şey konteynerlar. Hasarlı evlere de giremeyen insanlar var.''

‘’PROVOKATÖRLER HATAY’DA TÜRK BAYRAĞINA EL UZATTI’’

Kamuoyunun çok yakından tanıdığı bir isim Hatay'da 'Türk bayrağının burada ne işi var?' diye çıkış yaptı. Oradaki vatandaşlar bu provokatöre çok sert tepki verdi. Provokatörler Tük bayrağına el uzattı.'' ifadelerini kullandı.

Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun'u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

Depremin yıktığı Hatay'da büyük provokasyon! ile ilgili etiketler Ceyhun Bozkurt canlı yayın deprem Hatay Kahramanmaraş Adıyaman Gaziantep Diyarbakır Türk bayrağı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.