Depremin yıkıp geçtiği memleketinden yayın yapan muhabir gözyaşlarına hakim olamadı

Kahramanmaraş merkezli depremin ardından depremin etkilediği 10 ilde binlerce vatandaş hayatını kaybetti. Enkaz altında kalan kentlerde tarifi zor acılar yaşandı. Depremin etkilediği illerden biri olan Adıyaman'da yayın yapan İhlas Haber Ajansı Muhabiri Şinasi İnan, ''Bende Adıyamanlıyım. Adıyaman’la ilgili bilgi aldığımda birçok yakınımın arkadaşımın öldüğünü öğrendim’’ diyerek gözyaşlarına boğuldu.

İhlas Haber Ajansı Muhabiri Şinasi İnan, depremin etkilediği 10 ilden biri olan memleketi Adıyaman’da depremle ilgili gelişmeleri aktardığı anda gözyaşlarını tutamadı.

Depremin yıkıp geçtiği memleketinden yayın yapan muhabir gözyaşlarına hakim olamadı

''ARKADAŞLARIMI, YAKINLARIMI KAYBETTİM''

Canlı yayında zor anlar yaşayan Şinasi İnan, ‘’Bende Adıyamanlıyım çok özür diliyorum. Bugün geldim deprem bölgesine. Deprem ilk olduğunda Şanlıurfa’daydım. Ailemi dışarıya kaçırdım. Daha sonra Kahramanmaraş’a geçtim. Adıyaman’la ilgili bilgim yoktu. Adıyaman’la ilgili bilgi aldığımda birçok yakınımın arkadaşımın öldüğünü öğrendim’’ dedi.

Depremin yıkıp geçtiği memleketinden yayın yapan muhabir gözyaşlarına hakim olamadı ile ilgili etiketler Adıyaman İhlas Haber Ajansı deprem
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.