Depremin şiddeti kendini bir kez daha gösterdi!

Kahramanmaraş'ta yaşanan Elbistan ve Pazarcık merkezli 7.7'lik ve 7.6'lık depremler sonrası büyük yıkımlar meydana geldi. Depremin üstünden 24 gün geçmesine rağmen hala yeni görüntüler ortaya çıkıyor. Bu görüntülerle depremin şiddetini ve büyüklüğünü bir kez daha görmüş olduk. İşte o görüntüler...

Merkez üssü Kahramanmaraş olan depremler 11 ili etkisi altına almıştı. 11 ilde yıkımlara sebep olan bu depremlerden yeni görüntüler gelmeye devam ediyor. Kameralara yansıyan deprem görüntüleri herkese bir kez daha depremin dehşetini gözler önüne serdi.

Depremin şiddeti kendini bir kez daha gösterdi!

BİNALARIN YIKIMI ANBEAN KAMERALARA YANSIDI

Görüntülerde; Trabzon Bulvarı üzerinde bulunan Barbaros Apartmanı'nın çökme anı anbean kameralara yansıdı. Görüntülerde, deprem anında binanın şiddetli bir şekilde sallandığı ve kısa süre sonra çöktüğü görüldü.
Bir başka görüntü ise Dulkadiroğlu ilçesi Yavuz Selim Mahallesi'ndeki bir markette kaydedildi. Görüntülerde, market rafları ile gıda maddelerinin depremin şiddetiyle etrafa saçıldığı anlar yer alıyor.
Son görüntü ise Onikişubat ilçesi Necmettin Erbakan Bulvarı üzerindeki markette kaydedildi. Şiddetli deprem, market içindeki güvenlik kamerasına yansıdı.

Depremin şiddeti kendini bir kez daha gösterdi! ile ilgili etiketler deprem Kahramanmaraş Elbistan Pazarcık
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.