Depremin merkezi Elbistan'dan yeni görüntüler! Panik anları anbean kameraya yansıdı...

Kahramanmaraş merkezli ilk deprem Pazarcık ilçesinde 7.7 büyüklüğünde oldu. İkinci deprem ise Elbistan merkezli 7.6 büyüklüğündeydi. Depremin 16. gününde yeni görüntüler gelmeye devam ediyor. Elbistan'da cep telefonu kamerlarına anbean yansıdı. İşte o görüntüler...

Merkez üssü Kahramanmaraş olan depremlerin ikincisi Elbistan merkezliydi. 7.6'lık ikinci deprem her yerin yıkılmasına sebep oldu. Depremin 16. gününde olmamıza rağmen yeni görüntüler ortaya çıkmaya devam ediyor. Cep telefonlarıyla çekilen bu görüntüler depremin vehametini bir kez daha gözler önüne serdi.

Depremin merkezi Elbistan'dan yeni görüntüler! Panik anları anbean kameraya yansıdı...

PANİK ANI BİR KEZ DAHA GÖZLER ÖNÜNE SERİLDİ!

Elbistan Güneşli Mahallesi eski köy garajları mevkiinde bir kişi cep telefonu ile o anları saniye saniye kaydetti. Görüntülere deprem anıyla birlikte yaşanan panik ve çöken bir bina ile yıkılan diğer binaların toz bulutları yansıdı.

Depremin merkezi Elbistan'dan yeni görüntüler! Panik anları anbean kameraya yansıdı... ile ilgili etiketler Elbistan deprem
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.