Depremde yıkılan işyerinin enkazında bulduğu diplomasını görünce duygulandı

Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki ‘Asrın felaketi’ olarak adlandırılan depremler birçok can kaybına ve yıkıma yol açtı. Depremin ardından geriye enkaz yığınları ve o yığınların içinde bulunan anılar kaldı. Kahramanmaraş’ta İnşaat Mühendisi olan İdris Tezcan, yıkılan işyerinin enkazında inceleme yaparken bulduğu eşyalarını görünce duygu dolu anlar yaşadı.

Esra Katılmış
Esra Katılmış

Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen deprem felaketinde 40 bini aşkın kişi enkaz altında kalarak hayatını kaybetti. Depremzede vatandaşlar yıkılan ev ve işyerlerinin enkazında inceleme yaparken buldukları eşyalarını görünce duygu dolu anlar yaşadı.

ENKAZDAN DİPLOMASI VE EVRAKLARI ÇIKTI

Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremlerde İnşaat Mühendisi İdris Tezcan’ın Trabzon Caddesi’nde bulunan ofisinin yer aldığı iş hanı yıkıldı. İşyerinin enkazında inceleme yapan Tezcan, enkazın içinde bulduğu diplomasını ve evraklarını görünce duygulandı.

Depremde yıkılan işyerinin enkazında bulduğu diplomasını görünce duygulandı

Depremde yıkılan işyerinin enkazında bulduğu diplomasını görünce duygulandı ile ilgili etiketler Kahramanmaraş
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.