Depremde hayatını kaybedenlere veda! Bakan Soylu acılarına ortak oldu

Türkiye - İran sınırında meydana gelen 5.9'luk deprem sonucu enkaz altında kalan 9 kişi için Van'ın Başkale ilçesinde cenaze töreni düzenlendi. Törene İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da katıldı.

Van'ın Başkale ilçesindeki Merkez Camisi'nde depremde yaşamını yitiren Ferhat Turca, Hüseyin, Aydın, Ekrem Tosun ile Reis Furat ve çocukları Hasret, Fatma, Muhammet ve Defne Furat için cenaze namazı kılındı.

Ardından yakınları tarafından araçlara taşınan cenazeler, defin işlemi için iki köydeki mezarlıklara götürüldü.

Cenaze törenine katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, acılı aileleri teskin etti.

Depremde hayatını kaybedenlere veda! Bakan Soylu acılarına ortak oldu

Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, AK Parti Van Milletvekilleri İrfan Kartal, Osman Nuri Gülaçar, Abdulahat Arvas, Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Tümgeneral Hacı İlbaş, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yüksel Yiğit, Başkale Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Asım Solak, AK Parti İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu ve çok sayıda vatandaş da törene katıldı.

Depremde hayatını kaybedenlere veda! Bakan Soylu acılarına ortak oldu - Resim : 2

Depremde hayatını kaybedenlere veda! Bakan Soylu acılarına ortak oldu ile ilgili etiketler Van İran deprem Başkale cenaze
GÜNÜN VİDEOSU

İşçi maaşlarını ödeyemeyen Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel içki ısmarladı!

İşçi maaşlarını ödeyememesiyle gündeme gelen Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, katıldığı bir eğlence programında herkese içki ısmarladı.