Deprem sırasında Kahramanmaraş Cezaevi'nden firar etmişti: Amasya'da yakalandı

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından Kahramanmaraş Tipi Kapalı Cezaevi’nden firar eden Furkan Taşkömür, Amasya'da yakalandı.

Türkiye'nin 10 şehrinde büyük bir yıkıma neden olan Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Kahramanmaraş E Tipi Kapalı Cezaevi'nde bulunan Furkan Taşkömür firar etmişti.

‘Uyarıcı madde satın almak, bulundurmak ve kullanmak’ suçundan kesinleşmiş hapis cezası olan ve Amasya'ya geldiği belirlenen firari için İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri harekete geçti.

Amcasının yanında olduğu tespit edilen Furkan Taşkömür, Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanarak, Amasya E Tipi Kapalı Cezaevi’ne teslim edildi.

Deprem sırasında Kahramanmaraş Cezaevi'nden firar etmişti: Amasya'da yakalandı ile ilgili etiketler cezaevi Amasya Kahramanmaraş
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.