Deprem nedeniyle ertelenmişti: Togg'dan ön sipariş süreciyle ilgili açıklama

Togg, Kahramanmaraş'ta gerçekleşen 6 Şubat tarihli depremlerin ardından ön sipariş sürecini ertelemişti. Konuyla ilgili yeni bir açıklama yayınlandı. Togg, sürecin yakın tarihte başlayacağı belirtilirken NFT açık artırmasıyla satılacak 100. Yıl Özel Seri'nin öncelikli teslimat kapsamından çıkarıldığı açıklandı.

Togg, mobil uygulaması Trumore'u kullanıma sunmuş ve şubat ayı başında da ön sipariş için kullanılacak NFT'lerin açık artırmasına başlamıştı. Fakat 6 Şubat'ta meydana gelen deprem sonrası bu açık artırma ertelenmişti.

Uzun süredir birçok insan yerli otomobil Togg için ertelenen ön siparişlerle ilgili bir bilgilendirme bekliyord. Togg'dan bu açıklama sonunda geldi.

TOGG'DAN AÇIKLAMA

Deprem nedeniyle ertelenmişti: Togg'dan ön sipariş süreciyle ilgili açıklama

Togg, yaptığı basın açıklamasında ön sipariş sürecinin Trumore ve internet sitesi üzerinden yakın tarihte başlayacağını belirtti. Bununla beraber ön sipariş dönemi sona erdiğinde, Togg C-SUV’u teslim almaya hak kazananlar arasında teslimat önceliğini belirlemek için bir çekiliş yapılacağı da açıklandı.

Ek olarak ileri bir tarihte gerçekleştirileceği belirtilen NFT açık artırmasıyla satışa sunulacak 100. Yıl Özel Seri Koleksiyonu’nun öncelikli teslimat kapsamından çıkarıldığı ve 29 Ekim 2023 tarihinde kullanıcılarla buluşturulacağı belirtildi. Ayrıca ön sipariş yöntemlerinden biri olarak duyurulan YeniLig yarışmasının da iptal edildiği de eklendi.

AÇIKLAMA SONRASI TEPKİ GÖSTERENLER DE OLDU

Yapılan açıklamanın ardından sosyal medyadan tepki gösterenler de oldu. Tepki gösteren kullanıcılar, öncelikli olduğu için NFT’leri satın aldıklarını; ancak özel serinin ertelenmesi nedeniyle mağdur olduklarını belirtti. Bununla birlikte NFT'lerde kullanılan para birimi AVAX'tan da zarar ettiğini söyleyen kullanıcılar oldu.

Deprem nedeniyle ertelenmişti: Togg'dan ön sipariş süreciyle ilgili açıklama ile ilgili etiketler TOGG
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.