Deprem bölgesine giderken kazaya denk geldiler

Bingöl’de meydana gelen depremden etkilenen Elazığ’ın Karakoçan ilçesine çıkan UMKE ekipleri, yolda trafik kazasına denk geldi. Ekip, kazada yaralanan 6 kişiye ilk müdahaleyi yaptı. Yaralılar daha sonra hastaneye sevk edildi.

Bingöl’de meydana gelen 5.3 büyüklüğündeki depremden etkilenen Elazığ’ın Karakoçan ilçesine çıkan UMKE ekipleri, yolda karşılaştıkları trafik kazasına müdahale etti. Kazada yaralanan 6 kişi müdahalenin ardından hastaneye sevk edildi.

Elazığ-Bingöl Karayolu Gülüşkür Köprüsü mevkiinde meydana gelen kazada 23 BV 371 plakalı otomobil ile 03 HP 358 plakalı araç çarpıştı. O esnada Bingöl depreminden dolayı tedbir amaçlı Elazığ’ın Karakoçan ilçesine seyir halinde olan Ulusal Medical Kurtarma Ekipleri (UMKE) kazaya denk geldi.

UMKE, yaralılara ilk müdahaleleri yaparak durumu sağlık, polis ve jandarma ekiplerine bildirdi. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla kentteki hastanelere sevk edildi. İlk müdahaleyi yapan UMKE ekipleri ise depremden etkilenen Karakoçan ilçesine devam etti.

İHA

Deprem bölgesine giderken kazaya denk geldiler ile ilgili etiketler Bingöl deprem Elazığ kaza UMKE müdahale Ulusal Medical Kurtarma Ekipleri

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.