Deprem bölgesine giden Sinan Akçıl minik Duru ile düet yaptı

Şarkıcı Sinan Akçıl, depremin en yıkıcı şehirlerinden biri olan Hatay-Antakya'ya gitti. Şarkıcı Sinan Akçıl da o isimlerden biri. Akçıl, depremin en yıkıcı şehirlerinden biri olan Hatay-Antakya'ya gitti. Ünlü şarkıcı, depremden etkilenen çocuklardan biri olan Duru ile düet yaptı.

Sanat camiasının ünlü isimleri de gerek sosyal medyadan gerekse afet bölgesine giderek depremzedelere destek olmak için canla başla çalışıyor. Şarkıcı Sinan Akçıl da depremden en çok etkilenenen şehirlerden biri olan Hatay'a gitti. Deprem bölgesine giden Sinan Akçıl, depremden etkilenen çocuklar ile bir araya geldi. Akçıl, Duru adlı bir kız çocuğu ile düet yaptı ve o anlarını sosyal medya hesabından da paylaşmayı ihmal etmedi. 


O anları sosyal medya hesabından paylaşan Akçıl, ''Çok üzgünüm ama YILIN düeti konusu az önce ANTAKYA Hatay da DURU ile kapanmıştır:) yaraları sarma zamanı ❤️Duru ailesi ile çadırkente yerleşmiş ve umut dolu'' dedi. Sinan Akçıl ile Duru'nun o anları sosyal medyada büyük ilgi gördü.

 

Deprem bölgesine giden Sinan Akçıl minik Duru ile düet yaptı ile ilgili etiketler Sinan Akçıl Hatay deprem
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.