Deprem bölgesinde moral etkinliği! Çocuklar kayak heyecanı yaşadı!

Tarihe 'Asrın Felaketi' olarak geçen Kahramanmaraş depremlerinin ardından depremezede çocukların bir kısmı Hakkari'ye getirildi. Hakkari'ye getirilen çocuklara moral olsun diye kayak etkinliği düzenlendi.

Depremzedelere kayak sürprizi… Ülkece geçirdiğimiz bu zorlu süreçte Hakkari İl Milli Eğitim Müdürlüğü, depremden etkilenen vatandaşlara kayak etkinliği düzenledi. “Sağlıklı Gelecek Sporla Gelecek” projesi ile okullara nakilleri sağlanan çocuklar ve aileleri Merga Bütan Kayak Merkezi’nde kayakla buluştu.

Deprem bölgesinde moral etkinliği! Çocuklar kayak heyecanı yaşadı!

"55 ÖĞRENCİMİZİ AİLELERİYLE BİRLİKTE KAYAKLA BULUŞTURDUK"

İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür, kayak merkezinde depremzede öğrencilerle bir araya geldiklerini söyledi. Gür, "Vali ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık'ın talimatıyla yürüttükleri ‘Sağlıklı Gelecek Sporla Gelecek’ projesi çerçevesinde şehir merkezindeki depremzede çocukları kayakla buluşturmak istedik. Çocuklarımızı bir nebze de olsa depremde yaşadıkları stresin, korkunun dışına çıkarıp kayak merkezimizde öğretmenlerimizin eşliğinde güzel zaman geçirebilecekleri bir etkinlik yapmak istedik. 55 öğrencimizi aileleriyle birlikte kayakla buluşturduk. Bir nebze de olsa onları eğlendirmeye çalıştık. Tekrar geçmiş olsun. Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın" dedi.
Adıyaman'dan gelen Mustafa Aktaş ise depremden sonra yetkililerin desteğiyle Hakkari'ye geldiklerini, burada her türlü ihtiyaçlarının karşılandığını aktararak, "Bugün de kayak merkezindeyiz. Memnunuz. Bize her durumda destek sunan yetkililere ve herkese teşekkür ederim. Allah bir daha böyle bir acı yaşatmasın" şeklinde konuştu.

Deprem bölgesinde moral etkinliği! Çocuklar kayak heyecanı yaşadı! ile ilgili etiketler deprem Hakkari
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.