Depoda zam ve indirim aynı anda!

Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası'nın (PÜİS) yaptığı açıklamaya göre benzinden sonra motorin fiyatlarında 10-11 kuruş zam, otogaz fiyatlarında ise 8 kuruş kadar indirim bekleniyor.

Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası'nın (PÜİS) yaptığı açıklamaya göre benzinden sonra motorin fiyatlarında 10-11 kuruş zam, otogaz fiyatlarında ise 8 kuruş kadar indirim bekleniyor. Zam ve indirimin 6 Temmuz tarihinden itibaren geçerli olacağı duyuruldu.

PÜİS'İN AÇIKLAMASI:

Rafineri çıkış fiyatlarında değişiklik beklendiği için 6 Temmuz 2017 tarihinden geçerli olmak üzere motorinin pompa satış fiyatında 10-11 kuruş artış, otogazın fiyatında ise 8 kuruş indirim beklenmektedir. Benzinin pompa satış fiyatında ise bugün için bir değişiklik beklenmemektedir.

BENZİN FİYATLARI DÜN ZAMLANMIŞTI

Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS), benzin fiyatlarında 12-13 kuruş kadar zam beklendiğini duyurdu. Zamlı fiyatlarla benzinin litresi tekrar 5 liranın üzerine yükselmişti. Halen İstanbul'da ortalama 4.96 TL'den satılan benzinin litresi 5.08-5.09 TL olarak belirlendi.

Depoda zam ve indirim aynı anda! ile ilgili etiketler Motorin Akaryakıt benzin otogaz
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.