Denizlispor, Yeni Malatyaspor engelini 3-2'yle geçti

Süper Lig'in 29. haftasında Yeni Malatyaspor'u ağırlayan Denizlispor, 16'da geriye düştüğü maçı 3-2 kazanarak altın değerinde bir 3 puan elde etti. Kümede kalma savaşı veren Ege temsilcisi evinde oynadığı son 4 maçın 3'ünü kazanıp 10 puan toplayarak umutlanırken, Malatya 9 maçtır galibiyete hasret...

Süper Lig'de kümede kalma savaşı veren Denizlispor, 29. haftada Yeni Malatyaspor'u 3-2 mağlup etti. Denizli Atatürk Stadı'nda oynanan ve Arda Kardeşler'in yönettiği maçta geriye düşen Yeşil-Siyahlılar, maçtan 3 puanla ayrılmayı başardı.

Denizli'ye 8 maçlık galibiyet hasretiyle gelen Malatya ekibi, 16. dakikada İskoç orta saha oyuncusu Steven Mullen'in golüyle 0-1 öne geçti. Horozlar'ın golcüsü Hugo Rodallega 31'de skoru 1-1'e getirdi. Denizli'nin yerel yıldız Recep Niyaz 44'te takımını öne geçirdi ve Ege temsilcisi soyunma odasına 2-1 önde girdi.

Konuk ekip 77'de Benjamin Tetteh'le skoru 2-2'ye getirdi. Bitime kısa süre kala yakalanan Hakan Kutlu'nun takımı moral bozmadı ve sadece 3 dakika sonra Hadi Sacko'nun golüyle yeniden öne geçti. Galibiyet golünde pası veren Rodallega bu sezon 26 maçta 10 gol, 3 asistlik bir katkı sağladı.

Süper Lig'deki son 3 maçın 2'sini kazanan Denizlispor puanını 24'e yükseltti. Alt sıralarda derin bir nefes çeken Horozlar 30. haftada Gaziantep FK'ya konuk olacak. Galibiyet hasreti 9 maça çıkan ve 31 puanda kalan Yeni Malatyaspor ise haftayı bay geçecek.

Denizlispor, Yeni Malatyaspor engelini 3-2'yle geçti

LİGE TUTUNMA ŞANSINI YAKALADIK

Denizlispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, maçın basın toplantısında şunları söyledi: “Bizim için çok çok önemli bir maçtı. Malatyaspor’da uzun zamandır kazanamıyordu. Bugün kazanacağımız 3 puan ve deplasmandan alabileceğimiz puanlar lige tutunma şansını yakalatacaktı. Oyunun başında geriye düşmemize rağmen oyuncularım bugün hem oyun disiplininden kopmadılar hem de oyunu bırakmadılar. 2-1 öne geçtik. Öne geçtikten sonra rakibimiz 2-2’yi yakaladı. Buna rağmen bir geri dönüş yaptık. Bu 3 puan bizim için çok önemliydi. Çünkü bundan önceki geriye düştüğümüz maçlarda oyunu bırakan, inancını yitiren bir takım vardı ama oyun olarak son 7 haftadır üzerine koyarak gidiyoruz. Geri düştüğümüz maçlarda geri çevirmekte zorlanıyorduk. Bugün bunu da kazanmış olduk.”  

Denizlispor, Yeni Malatyaspor engelini 3-2'yle geçti ile ilgili etiketler Denizlispor Yeni Malatyaspor Hugo Rodallega Hakan Kutlu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.