Denizlispor taraftarından lokma hayrı

Denizlispor’un maçlarda aldığı kötü sonuçların son bulmasını isteyen taraftar grupları, stada maç izlemeye gelen seyircilere lokma ikramında bulundu.

Taraftar gruplarının düzenlediği Denizlispor lokma hayrına, Denizlispor Başkanı Mehmet Uz, as başkanlardan Ahmet Aşıkoğlu, Seyit Berber, Muhammet Kaplan, Hasan Yıldırım ve Ali Yürümez de katıldı.

Lokma hayrının düzenlenmesine öncülük eden Horozlar taraftar grubu başkanları Serdar Koç ve Tayfun Ayaz, "Bugün maç öncesi taraftarlar olarak lokma hayrı yaptık. Allah kabul etsin. İnşallah takımımızın aldığı kötü sonuçlar bundan sonra son bulur. Biz taraftar grubu olarak lokmadan sonra sahada futbolculara, teknik heyete, hakemlere çiçek takdim ettik. Bundan sonra Denizlispor'umuza kendi sahamızda ve deplasmanda başarılar diliyoruz" dediler.

Denizlispor taraftarından lokma hayrı ile ilgili etiketler Denizlispor
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.