Kayserispor'dan Denizlispor deplasmanında altın değerinde 3 puan

Kayserispor'un 3 puan hasreti Denizli'de son buldu. Süper Lig'de 11 maçtır galibiyete hasret kalan Sarı-Kırmızılılar, Denizlispor'u deplasmanda 0-1 mağlup etti. Kayseri ekibine 3 puanı getiren golü Pedro Henrique kaydetti.

Süper Lig'İn 17. haftasında Denizlispor'a konuk olan Kayserispor, 11 maçlık galibiyet hasretine son verdi. Sarı-Kırmızılılar, "10 numara"sı Pedro Henrique'nin golüyle 1-0 kazanarak 3 puanı hanesine yazdırdı.

Bayram Bektaş'tan sonra Samet Aybaba'yla da yolları ayıran Kayseri ekibi, puanını 13'e yükseltti. Son olarak 4. haftadaki Ankaragücü deplasmanından galip gelen Sarı-Kırmızılılar, yeni teknik direktörü Dan Petrescu'yla ilk maçında hafta sonu evinde Yeni Malatyaspor'u ağırlayacak.

Yalçın Koşukavak yönetiminde 2'de 2 yaptıktan sonra evinde Ankaragücü'ne kaybeden, geçen hafta da Erzurum deplasmanında 2 puan kaybeden Denizlispor ise 7 eksikle çıktığı maçta üst üste 2. iç saha yenilgisini alarak 13 puanda kaldı. Yeşil-Siyahlılar hafta sonu Çaykur Rizespor'a konuk olacak.

Kayserispor'dan Denizlispor deplasmanında altın değerinde 3 puan ile ilgili etiketler Kayserispor Denizlispor Pedro Henrique
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.