Çaykur Rizespor'a tek golle yenilen Denizlispor'un küme düşmesi kesinleşti!

Geçen sezon Süper Lig'e yükselen Denizlispor, 39. haftada Çaykur Rizespor'a evinde tek golle mağlup olarak TFF 1. Lig'e geri döndü. Kötü yönetilen, potansiyelini iyi kullanamayan, borç batağına sürüklenen, futbolcularına para ödeyemeyen, yaptığı sözleşmelerin altında kalan "Horozlar", Süper Lig'de 2 sezon mücadele edebildi.

Süper Lig'in 39. haftasında Çaykur Rizespor'u ağırlayan Denizlispor, 0-1 mağlup olarak Süper Lig'de düşmesi kesinleşen ilk takım oldu. Karadeniz ekibine deplasmanda 3 puanı getiren gol 72'de Paraguaylı forvet Braian Samudio'dan geldi.

Sezona Robert Prosinecki'yle başlayan ve Yalçın Koşukavak'tan sonra Hakan Kutlu'yla da yolları ayırıp, 4. hocası Ali Tandoğan'la ligi tamamlamak isteyen Ege temsilcisi, 28 puanda kaldı. Kümede kalma savaşı veren ancak 10 maçtır kazanamayan Yeşil-Siyahlılar, 2019-20 sezonunda yükseldiği Süper Lig'de 2 sezon mücadele edebildi.

Ali Tandoğan hafta içi yaptığı açıklamada pandemi nedeniyle bu sezon da düşmenin kaldırılması gerektiğini savunmuştu.

Bülent Uygun'un göreve gelmesiyle çıkışa geçen Karadeniz ekibi ise 2 maçlık yenilgi sonrası 3 puana uzanarak 37 maçta 45 puana yükseldi ve ilk 10 hedefi doğrultusunda son 3 maça girdi.

Çaykur Rizespor'a tek golle yenilen Denizlispor'un küme düşmesi kesinleşti! ile ilgili etiketler Denizlispor Çaykur Rizespor Braian Samudio
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.