Denizlispor lider Aytemiz Alanyaspor'u tek golle devirdi

Lider Aytemiz Alanyaspor'u 1-0 mağlup eden Denizlispor 6 maç aradan sonra 3 puanı bir arada görebildi. Yeşil-Siyahlılar'ı 13. hafta mücadelesinde galibiyeti taşıyan golü Hugo Rodallega attı. Akdeniz ekibi yüde 80 topa sahip olmayla oynadığı maçta rakip savunmanın kilidini bir türlü açamadı.

Süper Lig'in 13. haftasında lider Aytemiz Alanyaspor'u ağırlayan Yukatel Denizlispor, 3 puanı tek golle aldı: 1-0. Yeşil-Siyahlılar'a galibiyeti getiren golü 9. dakikada Hugo Rodallega attı. 35 yaşındaki Kolombiyalı santrfor son 4 maçta 3. kez gol sevinci yaşadı.

Ligde 6 haftadır galibiyete hasret kalan Denizlispor'da Polonyalı orta saha oyuncusu Radoslaw Murawski 71'de 2. sarıdan kırmızı kart gördü. Horozlar bu kritik galibiyetle puanını 9'a yükseltti.

Bu sezon ilk iç saha galibiyetini alan Yeşil-Siyahlılar'da tek direktör Yalçın Koşukavak dönemi 3 puanla başladı. 

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın mağlup olduğu haftada modaya uyan ve zirvede farkı açma şansını kullanamayan Akdeniz ekibi ise 26 puanda kaldı. Turuncu-Yeşilliler son 4 lig maçında 3. kez sahadan mağlup ayrıldı.

Teknik direktör Çağdaş Atan'ın takımı yüzde 80 topla oynama yüzdesi yakaladı ama golü bulamadı. Aytemiz Alanyaspor, 1-0 kaybedilen Göztepe maçından sonra bu sezon 2. kez gol atamadan 90 dakika tamamladı.

Denizlispor lider Aytemiz Alanyaspor'u tek golle devirdi

CENK GÖNEN'İN MAÇI

Denizlispor’da sakatlıkları bulunan Subotic, Dossevi, Özgür, Sakıb ve kaleci Pantilimon ile sarı kart cezalısı Bakalorz forma giyemedi. Ege temsilcisinde kaleyi Cenk Gönen korudu. Tecrübeli eldiven maç boyunca yaptığı kritik kurtarışlarla galibiyette önemli rol oynadı. Alanyaspor’da ise tedavileri süren Ufuk Ceylan ve Ceyhun Gülselam ile kırmızı kart cezalısı santrfor Khouma Babacar görev yapamadı.

Denizlispor lider Aytemiz Alanyaspor'u tek golle devirdi ile ilgili etiketler Denizlispor Aytemiz Alanyaspor Hugo Rodallega Yalçın Koşukavak
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.