Denizlispor Başkanı Ali Çetin futbolcuların maaş dekontlarını paylaştı

Denizlispor Başkanı Ali Çetin, Twitter hesabından yerli futbolculara 30 Kasım'da yapılan tüm ödemelerin dekontlarını paylaştı. Sağ bek Oğuz Yılmaz uzun süredir parasını alamadığını ve yabancı oyunculara bir miktar ödeme yapılıp yerlilere yapılmadığı için yönetimle arasının açıldığını iddia etmişti...

Denizlispor'da geçen hafta oynanan Fenerbahçe maçının ardından elinin kırıldığı belirtilip, ardından maçta devre arasında oyundan alınmasına sinirlenerek duvara yumruk attığı gerekçesiyle karo dışı bırakıldığı açıklanan Oğuz Yılmaz, taraftarla yönetim arasında yeni tartışma başlattı.

Başkan Ali Çetin'e geçen sezondan beri tepkili olan bazı taraftar grupları, Oğuz'un arka adalesindeki sakatlık nedeniyle oyundan kendisinin çıkmak istediğini, uzun süredir parasını alamadığı, yabancı oyunculara bir miktar ödeme yapılıp yerlilere yapılmadığı için yönetimle arasının açıldığını iddia etti.

Denizlispor Başkanı Ali Çetin futbolcuların maaş dekontlarını paylaştı

Denizlispor yönetimi de bu iddia üzerine Oğuz'un elinde boksör kırığı olarak tabir edilen, sert zemine yumruk atmayla oluşan kırığın doktor raporunun yanı sıra 27 yaşındaki futbolcuya 30 Kasım'da 250 bin TL ödeme yapıldığına dair banka dekontunu sosyal medya hesaplarından, "Gerçek Denizlispor taraftarlarına" başlığıyla paylaştı. Yönetim, "Tek amacı Denizlispor'a zarar vermek olan sahte taraftar gruplarının paylaşımlarını dikkate almamanızı rica ederiz" ifadelerini kullandı. Başkan Ali Çetin de eşi görülmemiş şekilde kendi sosyal medya hesabından yerli futbolculara 30 Kasım'da yapılan tüm ödemelerin dekontlarını yayınladı.

Denizlispor Başkanı Ali Çetin futbolcuların maaş dekontlarını paylaştı - Resim : 2

Çetin, dekont paylaşımında kendisine cephe alan taraftarlara yönelik, "Kurulduğunuz günden beri her gelen yönetimle sorun yaşadınız, dolayısıyla bizle de yaşamanız normal. Bu kadar Denizlispor düşmanı olmayın. Bu kadar memleket haini olmayın. Sizin bu yaptıklarınız asla bizi yolumuzdan döndüremeyecek. Size rağmen bu kulüp Süper Lig'de mücadelesine yıllarca devam edecek. Bugüne kadar sustuk ancak belgeli olan işlere bile iftira attınız. Attığınız bir iftiranın daha belgeleri. Bana, yönetimdeki kardeşlerime, çocuklarıma kadar dil uzattınız. Sizi sadece Allah'a havale ediyorum" diye yazdı.

Denizlispor Başkanı Ali Çetin futbolcuların maaş dekontlarını paylaştı ile ilgili etiketler Denizlispor Oğuz Yılmaz ali çetin
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.