Denizli'de selfie faciası: 2 ölü!

Denizli'de selfie çekmek isteyen 14 yaşındaki Gülsüm Mayuk, ayağı kayınca gölete düştü. Gülsüm'ü kurtarmak isteyen dayısı da suya atladı. Dayı ve yeğeni boğularak hayatlarını kaybetti.

Olay Kayabaş Mahallesi'ndeki gölette meydana geldi. Gölette iki kişinin kaybolduğu ihbarı üzerine beölgeye giden ekipler arama çalışması başlattı.

Denizli'de selfie faciası: 2 ölü!

Ekiplerin yaptığı çalışmada Gülsüm Mayuk (14) ve Melik Tunahan Nazalı'nın (20) cansız bedenlerine ulaşıldı.

Gülsüm Mayuk (14) ile dayısı Melik Tunahan Nazalı’nın (20) aileleriyle birlikte piknik yapmak amacıyla gölete gittikleri, Mayuk’un selfie yaparken ayağının kayması sonucu suya düştüğü ve dayısı Melik Tunahan Nazalı’nın onu kurtarmak için arkasından gölete atladığı belirlendi.

Denizli'de selfie faciası: 2 ölü! - Resim : 2

Olay yerinde çalışmaları takip eden Nazalı’nın babası Yaşar Nazalı, “Tunahan’ım ben seni böyle mi bekleyecektim? Yandı yüreğim. Yeğenini kurtarmak isterken, kendi de öldü” diyerek feryat etti.

Nazalı’nın önümüzdeki günlerde askere gideceği de öğrenildi. Savcının incelemesinin ardından dayı ve yeğininin cesetleri otopsi için Kale Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Denizli'de selfie faciası: 2 ölü! - Resim : 3

Dayı ve yeğenden geriye ise çektirdikleri son fotoğraf kaldı.

Denizli'de selfie faciası: 2 ölü! ile ilgili etiketler Denizli Selfie boğulma
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.