Denizli'de eğitime 1 gün ara verildi

Denizli'de hava sıcaklığı eksi 3 dereceye kadar düştü. Çameli Kaymakamlığı, ilçedeki okulların yarın tatil olduğunu duyurdu. Engelli ve hamile personeller de idari izinli sayılacak.

Denizli’nin Çameli ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle okullar bir gün tatil edildi.

Çameli Kaymakamlığı, “İlçemizde mevcut olumsuz hava şartları insan sağlığı ve trafik güvenliği riskleri oluşturabileceğinden 12 Ocak 2022 Çarşamba günü 1 gün süreyle, yüz yüze eğitime ara verilerek uzaktan eğitimle eğitim öğretime devam edilmesine, engelli ve hamile personellerin idari izinli sayılmasına Kaymakamlığımızca karar verilmiştir” açıklamasını yaptı.

Denizli'de eğitime 1 gün ara verildi


HAVA SICAKLIĞI -3 DERECEYE DÜŞTÜ

Akşam saatlerinde etkisini arttıran yağışla kar kalınlığının ilçe merkezinde yaklaşık 20 santimetreye ulaşırken en yüksek kesimde 40 santimetreye ulaştığı öğrenildi. Hava sıcaklığının ise eksi 3 dereceye kadar düştüğü belirtildi.

Denizli'de eğitime 1 gün ara verildi ile ilgili etiketler Denizli Çameli Kar tatili okullar tatil

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.