Denizbank'tan tüketicilere büyük fırsat! Hem faizsiz nakit hizmeti hem de ücretsiz Blu TV üyeliği hakkı kazanacaksınız!

Önde gelen özel bankalar arasında yer alan Denizbank, yeni müşterilerini kapsayan eşsiz kampanyasını duyurdu. İşte Denizbank’ın iki faydayı bir arada tanımlayan yeni kampanyasına dair ayrıntılar…

Enflasyonun giderek tırmanması gündelik yaşam içerisinde satın alınan hizmetlere ve hizmet ürünlerine yüksek oranlarda zamların yansımaya devam etmesine sebep olurken özellikle vatandaşlara hizmet sunan kurumlar arasında da rekabetin kızışmasına yol açtı. Bu kapsamda hem nakit hizmetleri hem de kart kampanyaları ile tüketicilerin bütçelerine destek olmayı hedefleyen bankalar hem ay başlarında hem de ay ortalarında yeni kampanyalar geliştirmeye başladı.

Sene başından bu yana birçok farklı kategori altında tüketicilerin desteğe ihtiyaç duydukları alanlara özgü kampanyalar geliştiren bankalar, aralık ayının başı itibari ile sene sonu kampanyalarını duyurmaya başladı. Bu noktada devreye giren Denizbank ise iki faydayı bir arada tanımlayacak olduğu yeni kampanyasına ilişkin ayrıntıları paylaştı.

DENİZBANK’TAN FAİZSİZ NAKİT AVANS KAMPANYASI ARALIK 2022

Her dönemde olduğu gibi 2022 yılında da hem mevcut müşterilerinin hem de potansiyel müşterilerinin desteğe ihtiyaç duydukları alanlara özgü birçok kampanya geliştiren Denizbank, sene sonuna yaklaşıldığı şu günlerde bir kampanyasının daha duyurusunu yaptı. Söz konusu kampanyası kapsamında yeni müşterilerine faizsiz nakit hizmeti sunacağını belirten banka, ayrıntıları paylaştı.

Denizbank 31 Aralık tarihine kadar mobil uygulaması veya internet bankacılığı kanalı üzerinden ilk kez Denizbank Bonus kart başvurusu yapan tüm yeni müşterilerine, 5 bin TL’ye kadar faizsiz nakit hizmeti sunacağını bildirdi. Banka, taksitli nakit avans kampanyası kapsamında yararlanılabilecek olan azami vade sayısını ise 6 ay olarak açıkladı.

DENİZBANK’TAN ÜCRETSİZ BLU TV ÜYELİĞİ HEDİYESİ!

Denizbank'tan tüketicilere büyük fırsat! Hem faizsiz nakit hizmeti hem de ücretsiz Blu TV üyeliği hakkı kazanacaksınız!

Denizbank yeni müşterileri için geliştirmiş olduğu yeni kampanyası kapsamında ilk kez kart sahibi olan tüm tüketicilere, 12 ay boyunca kullanabilecekleri Blu TV üyeliği de hediye edeceğini bildirdi. Bu kapsamda kart başvurusunun onaylanmasını takiben 10 gün içerisinde üyelik kodunun mobil uygulamada bulunan “kampanyalar” kısmına tanımlanacağını ifade eden banka, ilgili kod ile Blu TV üyeliğinin oluşturulabileceğini belirtti.

Denizbank'tan tüketicilere büyük fırsat! Hem faizsiz nakit hizmeti hem de ücretsiz Blu TV üyeliği hakkı kazanacaksınız! ile ilgili etiketler Denizbank kredi BluTV
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.