Denizbank'tan eksik prim günlerini kapatan kredi kampanyası geldi! Son iki gün!

EYT yasasının resmen açıklanması ile birlikte borçlanmaya başvurarak eksik prim günlerini kapatmak isteyenlere, Denizbank’tan düşük faizli kredi hizmeti duyurusu geldi. İşte detaylar…

Yıllardır emeklilik adına çözüme kavuşturulması beklenen en önemli problemler arasında yer alan EYT sorunu, bu sene itibari ile sonunda gündeme geldi. Temmuz 2022 tarihi itibari ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın önderliğinde başlatılmış olan EYT düzenleme çalışmaları, milyonlarca vatandaşın emeklilik hakkına kavuşabilmesini sağlayacağı için yakından takip edildi.

Son dönemlerde gündemden düşmeyen ve birtakım iddialar ile vatandaşların endişelenmesine sebebiyet veren EYT düzenleme çalışmaları, dün akşam itibari ile son şeklini aldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan yeni yasaya göre EYT kapsamında olan tüm vatandaşlar, yaş şartına bakılmaksızın yalnızca prim günleri ve sigortalılık süreleri göz önünde bulundurularak emekli olabilecekler.

EYT düzenlemelerinin ocak ayı içerisinde Meclis’e taşınması ve yasalaşması beklenirken sigortalılık süresi ve sigorta başlangıç tarihi şartlarını sağlayan vatandaşlar, prim borçlarını kapatabilmek adına harekete geçti. Bu kapsamda yeni bir kredi hizmeti geliştirdiğini duyuran Denizbank, askerlik ve doğum borçlanmaları için vatandaşlara finansman desteği sunacağını bildirdi.

DENİZBANK’TAN PRİM BORÇLANMASI HİZMETİ!

Denizbank'tan eksik prim günlerini kapatan kredi kampanyası geldi! Son iki gün!

Askerlik ve doğum borçlanması yaparak yeni yasadan faydalanmak ve sonucunda da emeklilik haklarına kavuşmak isteyen vatandaşlar için yeni bir kredi kampanyası düzenlemiş olduğunu duyuran Denizbank, düşük faizli finansman desteğine ilişkin detayları paylaştı.

Denizbank tarafından duyurulmuş olan yeni kredi kampanyasının üst limiti 100 bin TL olarak belirlendi. Kampanya kapsamında uygulanacak olan faizin başlangıç oranını yüzde 2,71 olarak duyuran Denizbank, azami vade sayısını ise 36 ay olarak açıkladı.

DENİZBANK EMEKLİ KREDİSİNİN DETAYLARI

Denizbank’ın askerlik ve doğum borçlanması yaparak eksik prim günlerini tamamlamak isteyen vatandaşlar için geliştirmiş olduğu 100 bin TL üst limitli kredi hizmetinin örnek hesaplama tablosu da yayınlandı. Bankanın resmi internet sitesinde yayınlanmış olan örnek hesaplama tablosu şu şekilde:

  • Kredi tutarı: 10 bin TL
  • Vade sayısı: 12 ay
  • Faiz oranı: Yüzde 2,71
  • Kredi tahsis tutarı: 50 TL
  • Aylık taksit ücreti: 1.028 TL
Denizbank'tan eksik prim günlerini kapatan kredi kampanyası geldi! Son iki gün! ile ilgili etiketler Denizbank
GÜNÜN VİDEOSU

Amasya Et Entegre Merkezi'nde skandal görüntüler! Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler

Amasya Kral Et Entegre Merkezi'nde çekildiği belirtilen hayvana işkence görüntüleri sosyal medyada infial yarattı. Görüntülerde hayvana eziyet ettiği belirlenen 5 kişi gözaltına alındı.