Denizbank’tan 20 bin TL’lik destek kampanyası açıklaması geldi! İşte detaylar…

Nakde sıkışanlara ilaç gibi gelecek destek kampanyası Denizbank’tan açıklandı. Denizbank, yeni banka müşterilerine 20 bin TL’ye varan destek vereceğini duyurdu.

Artan yaşam maliyetleri nedeniyle 2022 yılının son günlerinden bu yana derin bir şekilde hissedilmeye başlanmış olan küresel enflasyon, başta esnaf gibi işletme sahibi olan vatandaşlar ile diğer harcama gideri artan vatandaşları etkiledi. Bu nedenle nakit desteğine ihtiyaç duyan vatandaşlar, çareyi banka kampanyalarında aramaya başladı. Bu kapsamda yeni bir kampanya düzenlemiş olan Denizbank ise, yeni kampanyasını duyurdu.

Yeni kampanyaları kapsamında bankasına yeni dahil olan müşterilerine nakit desteği sunacağını duyuran Denizbank, yeni dönemin en çok dikkat çeken destek kampanyasının altına imza attı. 20 bin TL’lik bir nakit desteği hazırlamış olan Denizbank, hazırladığı nakit desteği kampanyasına ilişkin detayları kamuoyu ile paylaştı. Aynı zamanda Denizbank, kampanyadan yararlanılacak tarih aralığını da bildirdi.

DENİZBANK’IN 20 BİN TL’LİK DESTEK KAMPANYASI BAŞLADI

Denizbank’tan 20 bin TL’lik destek kampanyası açıklaması geldi! İşte detaylar…

Yeni kampanyası kapsamında birtakım açıklamalar gerçekleştiren Denizbank, MobilDeniz’den hemen müşterisi olanlara 20 bin TL nakit desteği sunacağını duyurdu. Desteğin detayları ve şartlarına da değinen Denizbank, kampanyanın yalnızca mobilden bankasına dahil olan yeni müşterilerine özel olduğunu ve 31 Ocak 2023 tarihine kadar geçerli olduğunu duyurdu.

Anka müşterisi olduktan sonra yine MobilDeniz üzerinden kredi başvurusunda bulunan yeni müşterilerine 20 bin TL’ye kadar destek sağlayan Denizbank, sağladığı destek kapsamındaki faizin yüzde 0,99 olacağını bildirdi. Geri ödemelere ilişkin de bilgi veren Denizbank, ödemelerin azami 12 ay olabileceğinin altını çizdi.

DENİZBANK, 1 AY YARARLANMA SÜRESİ TANIYOR

Kampanya kapsamındaki şartlara ilişkin de bir bilgilendirme gerçekleştiren Denizbank, MobilDeniz’den, Denizbank müşterisi olduktan sonra kredi başvurusunun gerçekleşebileceğini bildirdi. MobilDeniz kanalı dışındaki kanallardan başvuru yapılması halinde yeni banka müşterilerinin farklı faiz oranlarından yararlanabileceğini bildiren Denizbank, bu kampanya süresince faizlerin yüzde 1,19’dan başlayacağını belirtti.

Kampanyadan ilk kez müşterisi olanları yararlandıracağının altını çizen Denizbank, aynı zamanda kredi çekme süresini de sınırladı. Denizbank’ın kampanyası kapsamında başvuruların yapılabilmesi için süre müşteri olduktan sonraki ilk 1 ay.

Denizbank’tan 20 bin TL’lik destek kampanyası açıklaması geldi! İşte detaylar… ile ilgili etiketler Denizbank
GÜNÜN VİDEOSU

Reisi'yi son yolculuğuna uğurlamak için İranlılar Meşhed'e akın etti

İran'da, pazar günü helikopter kazası geçirerek hayatını haybeden İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyaniçin üç günlük cenaze töreni yapıldı. Cumhurbaşkanı Reisi için Meşhed'de düzenlenen son törene İranlılar adeta akın etti.