Deniz Ülke Arıboğan'dan ABD ile ilişkileri özetleyen yorum...

Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan sosyal medya hesabından yaptığı yorumda Türkiye-ABD ilişkilerine dair önemli tespitlerde bulundu.

Akşam saatlerinde Pompeo'nun Türkiye ile ilgili sözleri gündeme bomba gibi düştü. ABD'li medya grubu CNBC, Pompeo'nun Türkiye ile ilgili ''askeri seçenek masada'' şeklinde bir ifade kullandığını iddia etti.

Ancak kısa süre sonra bunun bir manipülasyon olduğu ve Pompeo'nun açıklamasında Türkiye kelimesinin dahi geçmediği ortaya çıktı. 

Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan yaşanan gelişmelerin ardından sosyal medya hesabından şu yorumu yaptı;

''Madem karşımızda her dakika fikir ve söylem değiştiren bir siyaset tiyatrosu var; ne yazıldığına ya da söylendiğine değil, ne yapıldığına göre strateji geliştirmek daha anlamlı.Çünkü sahnede sergilenenle, perde gerisinde oynanan oyunun çok farklı senaryolara sahip olduğu ortada.''

Deniz Ülke Arıboğan'dan ABD ile ilişkileri özetleyen yorum...

Deniz Ülke Arıboğan'dan ABD ile ilişkileri özetleyen yorum... ile ilgili etiketler Türkiye ABD Mike Pompeo Deniz Ülke Arıboğan
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.