Deniz Uğur'dan rüşvet iması: Reha Muhtar’la ilgili olumlu rapor veren Adli Tıp’ı hedef aldı, ortalık karıştı

Ünlü gazeteci ve haber anchormani Reha Muhtar ile eski eşi oyuncu Deniz Uğur arasındaki velayet davasında çok ilginç gelişmeler yaşanıyor. İktidara yakın Kanal 24’te program sunan Deniz Uğur’un Adli Tıp Kurumu’nu rüşvetçilikle suçlayan paylaşımı sürece yeni bir boyut getirdi.

Boşandıktan yıllar sonra çocukları P. ve M.’yı babaları Reha Muhtar’dan koparıp velayetine almaya çalışan Deniz Uğur, avukatı Feyza Altun’u devreye sokarak Reha Muhtar’la hukuk mücadelesini güçlendirdi.

Çünkü Feyza Altun adliyelerde etkili ve tanınmış bir avukat olarak biliniyor.

Oyuncu Deniz Uğur’un Reha Muhtar’a karşı kullandığı en büyük koz, dengesiz, saldırgan ve sosyopat olarak sürekli suçladığı Muhtar’ı alkol bağımlılığı üzerinden vurmak ve Adli Tıp Kurumu’ndan bu yönde bir rapor çıkarmaktı. Nitekim Mahkeme her iki tarafı da Adli Tıp Kurumu’na sevketti.

Reha Muhtar hakkında ‘Davranış bozukluğu yoktur’ kararı çıktı.

Kurumdan farklı bir rapor çıkmasını bekleyen Deniz Uğur, sosyal medya hesabından Adli Tıp Kurumu’na ve bazı devlet görevlilerine rüşvetçi imasında bulunan cümleler kurdu.

Uğur, raporun açıkça rüşvetle verildiğini ima ediyordu.

Deniz Uğur'un ilgili paylaşımı şu şekilde:

 Deniz Uğur'dan rüşvet iması: Reha Muhtar’la ilgili olumlu rapor veren Adli Tıp’ı hedef aldı, ortalık karıştı

Oyuncu Deniz Uğur’un avukatının Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaret suclarından yargılanan ve geçtiğimiz haftalarda şeriata küfrettiği için ifadesi alınan Avukat Feyza Altun olduğu biliniyor.

Gazze konusunda yaptığı açıklamalarla iktidara yakın kitlelerin ve gazetecilerin sevgisini kazanan Deniz Uğur’un hemen akabinde Kanal 24 Televizyonunda haftasonu kuşağını sunmaya başlaması herkesin dikkatini çekmişti.

İktidara çok yakın bir kanalın çok tanıdık sunucusunun devletin en önemli, kurumlarından biri olan Adli Tıp camiasına rüşvetçilik suçlamasında bulunması tuhaf ve çelişkili bir durum olarak kayıtlara geçti.

Olayı yakından takip edenler, Deniz Uğur’u bu suçlama için yönlendiren kişinin avukatı Feyza Altun olduğunu tahmin etmekte gecikmedi.

Nitekim Reha Muhtar da bu paylaşımdan sonra kendisine ait sosyal medya hesabından hem Deniz Uğur’u hem de Feyza Altun’u hedef alan çok ağır açıklamalar yaptı.

Reha Muhtar'ın paylaşımı:

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Reha Muhtar (@rehamuhtartv)'in paylaştığı bir gönderi

 

Deniz Uğur'dan rüşvet iması: Reha Muhtar’la ilgili olumlu rapor veren Adli Tıp’ı hedef aldı, ortalık karıştı ile ilgili etiketler Reha Muhtar Deniz Uğur Feyza Altun adli tıp
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.