Deniz Seki'yi zor günler bekliyor!

Deniz Seki ile geçtiğimiz aylarda yollarını ayıran Faruk Salman'ın yeni bir aşka yelken açtığı konuşuluyor. Haberi alan Deniz Seki'nin ise yakın dostlarına "Ben bunu kaldıramam" dediği öne sürüldü.

Deniz Seki, Faruk Salman'la fırtınalı bir aşk yaşamış fakat ikilinin aşkı Deniz Seki hapisten çıktıktan sonra bitmişti. Ayrılığın ardından Seki, "Bu ilişki evliliği hak ediyordu" açıklamasında bulunmuştu.

Şarkıcının bu açıklaması "Barışmak istiyor" şeklinde yorumlanmıştı. Faruk Salman ise "Kafamda da kalbimde de bitirdim. İlişki için çok emek verdim ama maalesef emeğim boşaymış" diyerek dönüş kapısını kapatmıştı.

UMUTLARI TÜKENDİ!

Deniz Seki geçtiğimiz hafta mide küçültme ameliyatı olmuş ve zayıflamaya başlamıştı. Deniz Seki'nin bu hamlesinin ardından Faruk Salman'la yeniden barışacakları iddiaları gündeme geldi. Fakat Faruk Salman'ın yeni bir aşka yelken açtığı öğrenildi. Haberi alan Deniz Seki'nin umutlarının tükendiği ve "Ben bunu kaldıramam" dediği konuşuluyor.

deniz-seki-f-121627VF

Deniz Seki'yi zor günler bekliyor! ile ilgili etiketler Deniz Seki faruk salman
GÜNÜN VİDEOSU

Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı!

Slovakya Başbakanı Robert Fico’ya yönelik silahlı saldırı anının görüntüleri ortaya çıkarken, saldırganın 71 yaşındaki Slovakyalı şair ve aktivist Juraj Cintula olduğu belirtildi. Fico’nun ameliyatında ise 3 saat geride kaldı.