Deniz Seki'ye nazar değdi... Konser öncesi parmağını kesti! Hastanelik oldu

Kuruçeşme Açıkhava Konserleri kapsamında, Türk Pop Müziği'nin iki sevilen ismi ünlü şarkıcılar Deniz Seki ve Kutsi muhteşem bir konsere imza attı. 51 yaşındaki Seki'nin konser öncesi hastanelik olduğu ortaya çıktı. Parmağı kesilen ünlü şarkıcının parmağına gittiği hastanede 8 dikiş atıldı.

Deniz Seki ile Kutsi aynı sahnede buluştu. 'Bambaşka' isimli şarkısıyla sahneye giriş yapan Kutsi, duygusal parçalarından oluşan repertuarıyla,Kuruçeşme’yi dolduran sevenlerine romantik bir gece yaşattı. İlk yarının sonuna doğru sahneye Deniz Seki’yi davet eden Kutsi, ‘Bir Günah Gibi’ şarkısını Seki ile birlikte seslendirdi. İkilinin düeti müzikseverlerden büyük alkış aldı.

 

İZLEYİCİLERİNE UNUTULMAZ ANLAR YAŞATTILAR

Konserin ikinci yarısında Deniz Seki, 'İyisin Tabi' şarkısıyla seyirciye 'merhaba' dedi. Tolga Çam imzalı sahne kıyafetiyle göz dolduran popçu, geçmişten günümüze en güzel şarkılarını hayranlarıyla birlikte söyledi.

Deniz Seki'ye nazar değdi... Konser öncesi parmağını kesti! Hastanelik oldu

Türk pop müziğinin iki değerli isminin buluştuğu gecede seyirci unutulmaz anlar yaşadı. Seki ve Kutsi'nin birlikte seslendirdikleri ‘Aşk’ şarkısı ise geceye damgasını vurdu.

Ünlü şarkıcılar, gecenin sonunda “Hava çok soğuk, buna rağmen buraya bizim için geldiniz, hepinize teşekkür ediyoruz. Her şey gönlünüzce olsun" diyerek, sevenlerine veda etti.

Deniz Seki'ye nazar değdi... Konser öncesi parmağını kesti! Hastanelik oldu

PARMAĞINI KESTİ, 8 DİKİŞ ATILDI

Konser öncesi kameraların karşısına geçen Deniz Seki'nin parmağının sarılı oluşu dikkat çekti. Seki'nin parmağını kestiği ve 8 dikiş atıldığı öğrenildi. Öte yandan ünlü şarkıcının fazla kilolarından tamamen kurtulduğu gözlendi.

Deniz Seki'ye nazar değdi... Konser öncesi parmağını kesti! Hastanelik oldu

Deniz Seki'ye nazar değdi... Konser öncesi parmağını kesti! Hastanelik oldu ile ilgili etiketler Konser Deniz Seki kutsi Kuruçeşme Açıkhava
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.