Deniz Seki'nin rap performansı İbrahim Tatlıses'e benzetildi!

Deniz Seki'nin Altın Kelebek Ödül Töreni'ndeki rap performansıyla İbrahim Tatlıses'in seneler önce Ceza'nın "Fark Var" şarkısını söylediği video karşılaştırması, sosyal medyada paylaşım rekorları kırdı.

45'inci Altın Kelebek Ödül töreninde, yılın şarkısı ödülünü kazanan Gazapizm'e ödülünü rap sunumuyla takdim eden Deniz Seki, sosyal medyanın en çok konuşulan ünlü ismi olmuştu.

YOĞUN ŞEKİLDE ELEŞTİRİLMİŞTİ

Ünlü şarkıcı Deniz Seki, geçtiğimiz akşam katıldığı ödül töreninde yılın şarkısı ödülünü kazanan Gazapizm'in "Hayatın Heyecanı Yok" şarkısını sunmak için sahneye çıktı. Deniz Seki, ödülü güzel bir jest ile takdim etti ancak şarkıcının ödül alan şarkının sözlerini söylediği o anlar sosyal medyada yoğun bir şekilde eleştirilmişti.

SOSYAL MEDYAYA DAMGA VURDU

Sosyal medyada hala yankısı süren olay üzerine bir paylaşım daha geldi. Deniz Seki'nin rap söylediği anlarla, İbrahim Tatlıses'in yıllar önce Ceza'nın "Fark Var" şarkısını seslendirdiği videonun karşılaştırılması büyük yankı uyandırdı.

Deniz Seki'nin rap performansı İbrahim Tatlıses'e benzetildi! ile ilgili etiketler Altın Kelebek Deniz Seki İbrahim Tatlıses
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.