Deniz Seki'nin bıçak altına yatmak için yapmadığı kalmadı!

Deniz Seki mide by-pass ameliyatı olmak için 10 kilo daha almış.

Cezaevinden çıktıktan sonra fazla kilolarından kurtulamayan Deniz Seki, mide by-pass ameliyatı olacağını açıklamıştı. Ünlü şarkıcı ameliyat için gereken tetkikleri yaptırmıştı.

BAĞIRSAĞI DA ALINACAK

Deniz Seki, 3 buçuk yıl tutuklu kaldığı Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi’nden olduktan sonra fazla kilolarından kurtulmak için by-pass yaptırmaya karar vermşti. Operasyona karar verilirse midesini küçültecek olan sanatçının ince bağırsağının da mideye yakın kısmından 1 metre alınacak.

deniz-seki-dev1
‘KORKULARIM VAR’

Operasyon için düğmeye basan sanatçı, geçtiğimiz günlerde Taksim Acıbadem Hastanesi’ne giderek testlere başlamıştı. Dört saat süren tahlillerin ardından çıkışta soruları yanıtlayan şarkıcı, ‘Bir takım tahliller yaptırdım. Mide by-pass’ı olacağım. Sıkıntılı ve meşakkatli bir ameliyat olduğu için korkularım var. Tahlillerin sonucuna göre karar vereceğim’ demişti.

deniz-seki-buyumussundur-uzun-versiyon_9174461-4270_1280x720_1

10 KİLO DAHA ALDI

Sanatçının bu ameliyatı olabilmek için 10 kilo daha aldığı ortaya çıktı. İddiaya göre yapılan ilk muayenenin ardından doktoru Deniz Seki'ye "ameliyatı yaparım ama biraz daha kilo alman lazım" demiş. Deniz Seki de bunun üzerine 10 kilo daha almış.

Deniz Seki'nin bıçak altına yatmak için yapmadığı kalmadı! ile ilgili etiketler Deniz Seki Ameliyat kilo by pass
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.