Deniz Seki takipçilerini duygulandırdı... Yıllar önce vefat eden babası İrfan Seki'yi unutmadı

Şarkıcı Deniz Seki, 1996 yılında hayatını kaybeden babası İrfan Seki'yi ölüm yıl dönümünde unutmadı. Instagram hesabından duygusal bir paylaşımda bulunan Deniz Seki herkesi hüzünlendirdi. Babasıyla olan karelerini yayınlayan ünlü şarkıcının bu paylaşımlarına takipçilerinden beğeni yağdı.

İrfan Seki'nin vefatının üzerinden tam 46 yıl geçti... Ünlü şarkıcı Deniz Seki 1996 yılında vefat eden babasını sosyal medya hesabından paylaştığı duygusal sözlerle andı. Babasının ölüm yıl dönümünde duygusal bir paylaşımda bulunan ünlü şarkıcı takipçilerini hüzünlendirdi.

Babasıyla çekilen karelerini 1 milyona yakın takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yayınlayan Seki, paylaşımının altına ise şu notu düştü:

''Babasız bir kız çocuğu kökünden sökülen bi koca çınar ağacına benzer, yada arkasında dağ olmayan çöl ve susuz bi kuma ama Rabbim yardım eder ve o kız çocuğu hem serap bulur , bide koca çınar ağacını yeniden dikip gölgesinde oturur geride kalan canlarıyla…Canım babacığımın ölüm yıl dönümü..
Mekanın Cennet olsun yakışıklım, seni çok seviyoruz..
#irfanseki''

 Deniz Seki takipçilerini duygulandırdı... Yıllar önce vefat eden babası İrfan Seki'yi unutmadı


''19 YAŞIMDA ANNEM VE BABAM YÜZÜNDEN EVLENDİM''

Deniz Seki daha önce Hürriyet'e verdiği röportajında, kendisine yöneltilen ''Babayla ilişkinizi nasıl hatırlıyorsunuz?'' sorusu karşısında şu yanıtı vermişti: ''Felaket. Korkardım ben babamdan. Sinirli bir yapıya sahipti. Annemle de sürekli bir ağız dalaşı içindeydiler: "Senin ailen, senin kardeşin, senin sülalen..." Birbirlerini hep eleştirirlerdi. Daha doğrusu babam annemi. Ortaokulu Çamlıca Kız Lisesi’nde okudum. Yatılı okumak benim için bir kurtuluştu. 19 yaşında da sırf bu yüzden evlendim. Yoksa insan 19 yaşında niye evlensin? 21 yaşında da boşandım.''

 

Deniz Seki takipçilerini duygulandırdı... Yıllar önce vefat eden babası İrfan Seki'yi unutmadı ile ilgili etiketler Deniz Seki Sosyal Medya irfan seki
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.