Deniz Seki sürekli fazla kiloları sorulunca çıldırdı!

Sürekli aldığı fazla kilolar sorulunca çıldıran Deniz Seki sinirlenerek, "Hayatın şişkinliği bu. O da geçecektir, biraz zaman verin" şeklinde konuştu.

Hapiste zor günler geçirdikten sonra hayata adapte olmaya çalışan Deniz Seki'ye sürekli aldığı kilolar soruluyor. Seki geçtiğimiz akşam katıldığı bir davette basın mensuplarına konuştu. Kendine haksızlık yapıldığını belirten Seki şu ifadeleri kullandı:

"HAYATIN ŞİŞKİNLİĞİ BU!"

Deniz Seki, fazla kilolarıyla ilgili soruya, “Umurumda değil, ben 10 metrekarelik yerde bin 92 gün yaşadım. Haksızlık ediliyormuş gibi hissediyorum. Paris’te oralarda buralarda gezip gelmedim. Hayatın şişkinliği bu. O da geçecektir, biraz zaman verin. Beni strese sokmayın. Cillop gibi bir Deniz Seki’yle karşılaşacaksınız” dedi.

Deniz Seki sürekli fazla kiloları sorulunca çıldırdı! ile ilgili etiketler Deniz Seki yeni hali kilolu fazla kilolar şişko zayıfladı mı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.