Deniz Seki sosyal medyanın diline düştü! Photoshopla zayıfladı

4 gün önce Manisa'da konser veren Deniz Seki, sahneden görüntülerini Instagram hesabından takipçileriyle de paylaşmayı ihmal etmedi. Yayınladığı karelerde olduğundan daha zayıf görünen Deniz Seki, Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin de konser görüntülerini paylaşmasıyla yakayı ele verdi. Deniz Seki'nin paylaştığı fotoğraflarla, belediyenin hesaplarından paylaşın fotoğraflar arasındaki büyük fark dikkat çekti. Ünlü şarkıcını photoshop ile zayıflamaya çalışırken sosyal medyanın diline düştü.

Deniz Seki 'photoshop' sevdasından vazgeçmiyor... Manisa Büyükşehir Belediyesi, Manisa ve ilçelerinin düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılı dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenlendi. Etkinlikler kapsamında şarkıcı Deniz Seki de sahne aldı. Konserden karelerini 1 milyona yakın takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaşan Deniz Seki, 'photoshop' yöntemiyle kendisini incecik yaptı. Konser sonrası görüntülerin belediyenin resmi sosyal medya hesaplarından da paylaşılmasıyla gerçek ortaya çıktı. 



BELEDİYE, DENİZ SEKİ'NİN FOTOĞRAFLARINI PAYLAŞINCA GERÇEK ORTAYA ÇIKTI


Deniz Seki 29 Ağustos Pazartesi günü, Demirci'de 15 Temmuz Şehitler Meydanı'nda konser verdi. Konserden karelerini sosyal medya hesabından paylaşan Deniz Seki'ye takipçileri övgüler yağdırdı. Fit haliyle dikkat çeken Deniz Seki'nin kilo verdiği öne sürüldü. Ancak belediyenin sayfasından da aynı konsere ait görüntüler yayınlanınca, ünlü şarkıcının daha zayıf görünmek için 'photoshop'a başvurduğu ortaya çıktı.


YORUM YAĞMURUNA TUTULDU

Deniz Seki daha önce de çok sayıda paylaşımına filtre ve photoshop uygulamıştı.  Photoshopun ayarını yine kaçıran ünlü şarkıcı sosyal medyanın diline düştü. Bazı takipçileri Seki'ye tepki gösterirken, 'madem görüntünden rahatsızsın mide ameliyatı ol', 'insanları kandırma' şeklinde yorumda bulundu. Deniz Seki'ye 'belediye shop yapmayı unutmuş', 'yok artık', 'kendini rezil etti', 'bunu hep yapıyor', 'yeter artık vazgeç sevdandan' şeklinde yorumlar yapıldı. Bir dönem fazla kilolarından kurtulup 36 bedene kadar düşen şarkıcı son zamanlarda aldığı kilolarla eski haline geri döndü.

İşte Manisa Büyükşehir Belediyesi taradından paylaşılan kareler ve Deniz Seki'nin kendi yaptığı paylaşımlar...

Deniz Seki sosyal medyanın diline düştü! Photoshopla zayıfladı

Deniz Seki sosyal medyanın diline düştü! Photoshopla zayıfladı

Deniz Seki sosyal medyanın diline düştü! Photoshopla zayıfladı

Deniz Seki sosyal medyanın diline düştü! Photoshopla zayıfladı ile ilgili etiketler Manisa Deniz Seki Konser Sosyal Medya fotoşop photoshop manisa büyükşehir belediyesi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.