Deniz Seki makyajla bambaşka birine dönüştü! Son halini kendisi bile tanıyamadı

Verdiği kilolarla, sık sık değiştirdiği imajıyla ve sosyal medyada paylaştığı abartılı photoshoplu fotoğraflarıyla gündemden düşmeyen 51 yaşındaki şarkısı Deniz Seki son haliyle sosyal medyayı salladı. Bakü'de özel bir davette sahne alan Deniz Seki saçı ve makyajıyla adete bambaşka birine dönüştü. 'Kendimi tanımakta zorluk çekiyorum' diyen Deniz Seki'nin o hali sosyal medyanın diline düştü.

Son zamanlarda verdiği kilolarla ve yüzündeki değişimle adından sıkça söz ettiren, Instagram'daki fotoğraflarına uyguladığı abartılı photoshopla gündem olan Deniz Seki'nin son görüntüsü sosyal medyaya bomba gibi düştü.

MAKYAJ SONRASI HALİNİ GÖRENLER TANIMAKTA ZORLANDI

Özel bir davette sahne almak için Bakü'ye giden 51 yaşındaki şarkıcı saç ve makyajıyla bambaşka bir görünüme kavuştu. Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de konser veren Seki'nin kulisten yaptığı paylaşım ağızları açıkta bıraktı. Abartılı ve yoğun bir makyajla Türk sanat müziğinin Diva'sı Bülent Ersoy'a benzeyen Deniz Seki'nin o görüntüsü alay konusu oldu.

Deniz Seki makyajla bambaşka birine dönüştü! Son halini kendisi bile tanıyamadı

Bülent Ersoy ve Seren Serengil'e benzetilen Deniz Seki'yi takipçileri tanıyamadı. Fotoğraflarını "Bakü’den sevgiler ile biz sahneye" notuyla paylaşan ünlü şarkıcı sosyal medyanın diline düştü.

 Deniz Seki makyajla bambaşka birine dönüştü! Son halini kendisi bile tanıyamadı - Resim : 2

Kulisten kısa bir video yayınlayan Deniz Seki, kendisini Jennifer Lopez'e benzeterek, ''Merhaba, 'Ben Jennifer Lopez' dermişim. Birazdan sahneye çıkacağım, öyle bir ekip beni hazırladı ki... Ben kendimi tanımakta zorluk çekiyorum. Çok özel bir gecede birazdan şarkı söylemeye başlayacağım. Ben kendimi çok beğendim. Bana dua edin maşallah.'' ifadelerini kullandı.

Deniz Seki makyajla bambaşka birine dönüştü! Son halini kendisi bile tanıyamadı - Resim : 3

Deniz Seki makyajla bambaşka birine dönüştü! Son halini kendisi bile tanıyamadı ile ilgili etiketler Deniz Seki Bakü Konser Makyaj son hali
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.