"Deniz Seki, iki haftada iki kişiyle..."

Deniz Seki'yle evlilik yolunda ilerlerken ani bir kararla ayrılık kararı alan Faruk Salman, Duymayan Kalmasın programına çok konuşulacak açıklamalar yaptı.

Murat Karabova ile anılırken Tayfun Topal'la el ele görüntü veren Deniz Seki magazin gündeminden düşmek bilmiyor.Seki'nin çocukluk aşkı ne eski nişanlısı Faruk Salman, Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu'nun sunuculuğunu üstlendiği Duymayan Kalmasın programına çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

"BANA OĞLUMDAN ULAŞTI!"

Hapishanede geçirdiği zor dönemlerde de yanında olan Faruk Salman, Deniz Seki'nin kendisine oğlundan ulaşıp "Seni seviyorum" dediğini iddia etti.

"İKİ HAFTADA İKİ KİŞİYLE"

"Emeğim hakkım haram zıkkım olsun. Kalbimde, beynim bitmişti. Allah'ım beni kurtarmış şükürler olsun. " diyen Salman, "İlişkiniz neden bitti?" sorusuna, "Damdan dama konan iki haftada iki kişiyle olması bunlardan dolayı." cevabını verdi.

"HALA BENİ ARIYOR"

"Üç buçuk senedir banka kredilerini ödüyorum. Geçen ay daha banka kredisini ödedim. Ev kirasını ve ev kredisini kapattı. Deniz Seki beni hala arıyor. Çıkan olaylardan sonra engelledim.

Oğlumun telefonuna, "Ben seviyorum benim eşim olacak" dediğini iddia etti.

"Deniz Seki, iki haftada iki kişiyle..." ile ilgili etiketler Deniz Seki faruk salman murat karavova tayfun topal
GÜNÜN VİDEOSU

Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı!

Slovakya Başbakanı Robert Fico’ya yönelik silahlı saldırı anının görüntüleri ortaya çıkarken, saldırganın 71 yaşındaki Slovakyalı şair ve aktivist Juraj Cintula olduğu belirtildi. Fico’nun ameliyatında ise 3 saat geride kaldı.