Deniz Seki, Faruk Salman'la yollarını neden ayırdı?

Faruk Salman’dan ayrılır ayrılmaz Umre'ye giden Deniz Seki, Umre dönüşü kardeşi Serkan Seki’nin düğününde boy gösterdi.

Seki, düğün sırasında eski nişanlısı Faruk Salman'la ayrılıkları hakkında konuştu. Deniz Seki, önceki akşam kardeşi Serkan Seki’yi evlendirdi. En az kardeşi kadar heyecanlı olan şarkıcı, Faruk Salman'la ayrılığı hakkında sessizliğini bozdu.

“BEN YARALIYIM”

Seki, “Bugünü benim nikahım olarak biliyordunuz ama olmadı. Biz Faruk'la çok uzun yıllar önce tanıştık. O benim ilk aşkımdı. Kaç kez ayrılıp barıştık bilmiyorsunuz. Ben yaralıyım. Canımı acıtmayın, üzülecek yanım kalmadı artık” dedi. 47 yaşındaki şarkıcı, “Olaylar çok çarpıtıldı, kendisi de gereksiz bir açıklama yaptı. Canı sağ olsun, her zaman benim için kıymetli olacak” ifadelerini kullandı.

Nişanlısı Faruk Salman'la yollarını ayıran Deniz Seki'nin gelin olmasını beklerken görümce oldu. Kardeşi Serkan Seki'yi evlendiren şarkıcı, düğünde şarkı söyledi.

jj_7915

"HAYAT KEŞKE HEP DÜĞÜN GİBİ OLSA"

İstanbul Hilton Kozyatağı’nda düzenlenen düğünden Deniz Seki, Instagram hesabından çiftin fotoğraflarını paylaşarak “Hayatımın en mutlu günü. En küçük kardeşimin düğünü var bugün. Hayat keşke hep düğün gibi olsa ama...” notunu düştü.

Deniz Seki, Faruk Salman'la yollarını neden ayırdı? ile ilgili etiketler Deniz Seki Düğün Instagram faruk salman serkan seki ayrılık
GÜNÜN VİDEOSU

Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı!

Slovakya Başbakanı Robert Fico’ya yönelik silahlı saldırı anının görüntüleri ortaya çıkarken, saldırganın 71 yaşındaki Slovakyalı şair ve aktivist Juraj Cintula olduğu belirtildi. Fico’nun ameliyatında ise 3 saat geride kaldı.