"Deniz Demir kovuldu" diye haber yapmışlardı! Hesap sahte çıktı

TRT Haber spikerlerinden Deniz Demir, ana haber bülteninde okuduğu 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı ile gündem olmuştu. Bu gelişmenin ardından birçok muhalif haber sitesi, Twitter'da Deniz Demir için açılan sahte hesabın açıklamasını baz alarak "Deniz Demir kovuldu!" şekilde haber yaptı. Konuyla alakalı Deniz Demir Instagram hesabından açıklama yaptı.

TRT Haber spikerlerinden Deniz Demir, ana haber bülteninde okuduğu 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı nedeniyle gündem olmuştu. Özellikle muhalif medya kuruluşları Deniz Demir'in Twitter'daki sahte hesabındaki açıklamayı ciddiye alarak "Deniz Demir kovuldu" şekilde haberler paylaştı. Konuyla alakalı Deniz Demir Instagram hesabından açıklama yaptı.

Demir Instagram hesabından: "Twitter’da adıma açılan bu hesapla hiçbir ilişkim olmadığı gibi kendisi yasal işlem başlatacağım kişilerden sadece biri olacaktır. Gerçek hesabım ise sadece diğer gönderide resmini gördüğünüz hesap olup aktif olarak çok fazla kullanmadığım bir hesaptır. Gerçek olan hesap" ifadelerini kullandı.

"Deniz Demir kovuldu" diye haber yapmışlardı! Hesap sahte çıktı

DENİZ DEMİR NE DEMİŞTİ?

Demir, ana haberin sonunda okuduğu mesajında "Bugün Cumhuriyetimizin 99'uncu kuruluş yıldönümüydü. Bizi ümmet olmaktan çıkarıp birey olma bilincini, Cumhuriyet aydınlığını, ilmini armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve tüm şehitlerimizi sevgi ve saygı ile anarken, Cumhuriyet'i zihninde ve kalbinde yaşayan, yaşatan ve bunu gelecek nesillere aktaran siz bu büyük millet, bu büyük devlet... Atatürk'ün kurduğu büyük Türkiye Cumhuriyeti ilelebet yaşasın! 29 Ekim kutlu olsun! " ifadeleri kullandı.

"Deniz Demir kovuldu" diye haber yapmışlardı! Hesap sahte çıktı ile ilgili etiketler TRT Haber
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.