Deniz Çakır için kritik gün yarın!

İstanbul'daki bir alışveriş merkezinde bulunan başörtülü kadınlara sözlü tacizde bulunduğu iddia edilen ve hakkında soruşturma başlatılan oyuncu Deniz Çakır'ın yarın İstanbul Adliyesine gidip savcıya ifade vereceği öğrenildi.

İstanbul'daki bir alışveriş merkezinde bulunan mekanda oturan, bir kısmı başörtülü 7 kadın, oyuncu Deniz Çakır'ın kendilerine hakaret içeren söylemlerde bulunduğu iddiasıyla suç duyurusunda bulunmuştu.

"ÇOK DAHA FAZLASI YAŞANDI"

Çakır tarafından başörtülü oldukları için sözlü tacize maruz kaldıklarını iddia eden kadınların avukatı Enes Bayraktar, konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Müvekkillerin Deniz Çakır tarafından başörtüleri sebebi ile maruz kaldıkları nefret söylemi tamamiyle gerçektir. Medyaya yansıyanlardan çok daha fazlası yaşanmıştır." ifadelerini kullanmıştı.

 İFADE VERECEK

Ünlü oyuncunun yarın  İstanbul Adliyesine gidip savcıya ifade vereceği öğrenildi.

Deniz Çakır için kritik gün yarın! ile ilgili etiketler İstanbul Deniz Çakır
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.