Deniz Baykal yanıtlar: Imm, kem, küm! / VİDEO

MHP lideri Devlet Bahçeli katıldığı bir televizyon programında, Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Şükrü Karatepe'nin yazdığı bir yazıda, yeni anayasanın kabul edilmesi halinde eyelet sistemine geçileceğini söylediği iddiaları üzerine konuştu.

MHP lideri Bahçeli, "Cumhurbaşkanı da buna ses çıkartmıyor, kabulleniyor ise, o zaman 2 gün içerisinde eyelet sistemine karşı olan, üniter yapıda düşüncesi olan ülkücülerin referendum kararı ne olabilir? Bunları düşünmek lazım" dedi.

Cumhurbaşkanı ise Bahçeli'nin bu çıkışını, "Ben ne diyorum, sen ona bak. Böyle bir şey yok, benden duydunuz mu? Yok” sözleriyle değerlendirdi.

BAYKAL'A ZOR SORU

"Üniter devlet" tartışmasına katılan isimlerden birisi de CHP Milletvekili Deniz Baykal oldu.

CNN Türk'te canlı yayın konuğu olan CHP'li Deniz Baykal, referandum hakkında Ahmet Hakan'ın bu sorusu karşısında oldukça zorlandı.

"Bir şey soracağım kızmazsanız.. Madem eyalet sistemi geliyor, neden PKK hayır diyor?" sorusu yöneltilen Baykal bir süre düşündükten sonra "Bunu PKK'ya soracaksın" yanıtını verdi.

Deniz Baykal yanıtlar: Imm, kem, küm! / VİDEO ile ilgili etiketler baykal pkk neden hayır diyor
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.