Deniz Baykal aday oldu, sağ kolu "Erdoğan" dedi!

Deniz Baykal, 24 Haziran seçimlerinde CHP'den milletvekili aday adayı olmak üzere bir kez daha başvuru yaptı. Baykal'ın manevi oğlu olarak bilinen, sağ kolu olarak görülen Korkmaz Karaca ise Erdoğan ile devam kararı verdi. Karaca bu tercihini ise yaptığı yazılı açıklama ile duyurdu.

Korkmaz Karaca'nın "baba - evlat ilişkisinde olduk" dediği Baykal ile siyaseten yollarını ayırdı. Baykal'ın adaylığının açıklandığı bugün, Erdoğan ile yola devam edeceğini duyurdu. Gerekçe olarak da Baykal'ın "önce ülkem" öğretisini gösterdi.

İşte Karaca'nın yazılı açıklaması... 

"Kamuoyu Bilgilendirmem.

Uzun yıllardır. Sn. BAYKAL ile bir baba - evlat ilişkisinde olduk. En iyi günlerde değil ama en zor günlerde beraber yürüdük. İş hayatımda, Sn BAYKAL ile olmanın büyük zorluklarını da yaşadım. Hepsi Helali hoş olsun.

Sn. Baykal’ın bir öğretisi vardı bana. “önce ülkem” derdi.

İşte ben de bu öğretinin iyi bir öğrencisiyim.

Önce Ülkem, diyorum. Ve 24 Haziran 2018 seçimlerinde, Milletin adayı , Milletin Adamı Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ı sonuna kadar, destekleyeceğimi ilan ediyorum.

Sn. Deniz BAYKAL ile olan dostluğum her zaman bakii kalacaktır. Fakat Geldiğimiz noktada Türkiye 🇹🇷 her türlü dostluktan daha yücedir.

24 Haziranda, Türkiye’ye kurulan tuzakları bozmak için sonuna kadar Cumhur İttifakının ve Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olacağımı ilan ediyorum.

Korkmaz Karaca."

Deniz Baykal aday oldu, sağ kolu "Erdoğan" dedi! ile ilgili etiketler Deniz Baykal Erdoğan korkmaz karaca
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.