Deniz Ateş Bitnel hakemliği bıraktığını açıkladı!

Hakem Deniz Ateş Bitnel, 11 Kasım'da Maltepe 1923 ile Golden Masterlar arasında Cevizli Futbol Stadyumu'nda oynanan karşılamanın 51. dakikasında kararına tepki gösterdiği hakem Mehmet Ağaçlı'yı yumrukla yere düşürdü. Bu olayın ortaya çıkmasının ardından tepkilerin hedefi haline gelen Bitnel, hakemliği bıraktığını açıkladı.

2016 yılında oynanan Trabzonspor-Galatasaray maçında çıkardığı kırmızı kartlar sonrası FIFA kokartı elinden alınan ve Salih Dursun'un kendisine gösterdiği kırmızı kart ile gündeme oturan Deniz Ateş Bitnel, yeni bir skandala daha imza attı. Bitnel oyuncu olarak yer aldığı maçta hakemin kararlarını beğenmeyince meslektaşına saldırdı. Olayın sosyal medyada duyulmasının ardından gelen tepkiler üzerine ise Bitnel, hakemliği bıraktığını açıkladı. 

Deniz Ateş Bitnel hakemliği bıraktığını açıkladı!

Bitnel yaptığı açıklamada, "Hakemliği bıraktığıma dair dilekçemi gönderdim, artık ben hakem değilim. 2016'dan beri yaşadığım süreçten dolayı çok zorluklar yaşadım. Ben sizin yalan ve hilelerinizle baş edemedim, bu bana dert oldu. Ben de kimseye diz çökmedim, bu da size dert olsun." ifadelerine yer verdi.

 



Deniz Ateş Bitnel hakemliği bıraktığını açıkladı! ile ilgili etiketler Galatasaray Trabzonspor hakem Deniz Ateş Bitnel
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.