Deniz Akkaya'nın SMA hastalarıyla ilgili sözleri büyük tepki çekti

Deniz Akkaya, Mustafa Sandal'ın SMA hastaları için yaptığı çağrıya skandal bir yanıt vererek "Işın Karaca ile konuştuk. Çocuğuna mama alamadığı için kendini dolaba asarak intihar eden müzisyen arkadaşlarımız var. Önce dibindekilere sahip çıksın" dedi.

Beyaz TV'de programda Mustafa Sandal'ın Spinal Musküler Atrofi (SMA) Tip-1 hastası çocuklar için kendisine paylaşım ricası geldiğini, gelen yardım taleplerinin hepsine yanıt veremediği için de suçluluk duyduğunu söylediğinin hatırlatılması üzerine Akkaya, "SMA hastalarından önce aylardır evde işsiz oturan müzisyenler var önce onlara sahip çıksın" diye tepki çeken bir çıkışta bulundu.

Sandal'ın SMA hastası çocuklara yardım konusuyla ilgili "Devletin bizzat bize, sosyal medyaya bırakmadan bu konuyu halletmesi gerekir" sözleri ekrandayken Akkaya, "Işın Karaca ile konuştuk. Çocuğuna mama alamadığı için kendini dolaba asarak intihar eden müzisyen arkadaşlarımız var. Önce dibindekilere sahip çıksın" şeklinde ifadeler kullandı.

Akkaya'nın sözleri sosyal medyada başta SMA hastalarının aileleri olmak üzere büyük tepki çekti.

İşte o tepkilerden bazıları:

Niye ?
Hepsine sahip çıkılsa daha iyi değil mi?
Sahip çıkılma sırası mı var?

***

Haberi okumuştum ama videoyu yeni görüyorum. Bir insan sma hastası çocuklarla, işsiz kalan müzisyenleri niye kıyaslama gereği hisseder. İkisini de aynı anda savunmak mümkün. Ayrıca niye bilgi sahibi olmadığın konuda fikir beyan ediyorsun..

***

Deniz Akkaya şuurunu kaybetmiş...
Bulanların Allah rızası için sahibine VERMEMESİ rica olunur...
Unutma bir gün
Allah seni de sınar..

***

Ikisi aynı şey değil. Karşılaştırmak bile akla mantığa sığmaz..
Deniz Akkaya' yı kınıyorum Somurtan surat

Deniz Akkaya'nın SMA hastalarıyla ilgili sözleri büyük tepki çekti ile ilgili etiketler Deniz Akkaya Mustafa Sandal skandal sma hasta
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.