Deniz Akkaya, Ebru Şallı ve eşi Uğur Akkuş'u topa tuttu

Uğur Akkuş, iki yıl birliktelik yaşadıktan sonra 2019 yılının Eylül ayında nikah masasına oturduğu eşi Ebru Şallı için 'Ferrari gibi kadın' ifadesi kullandı. Akkuş bu açıklamasının ardından topa tutuldu. Bu benzetmeyi iltifat sayan Şallı'yı ve eşini eleştiren Deniz Akkaya, "Eşini Ferrari'ye benzetip bunu iltifat saymak… sen nesin; karşı tarafın sarı taksisi mi?" paylaşımını yaptı.

Ebru Şallı, geçtiğimiz günlerde eşi Uğur Akkuş'u ağırladı. İkili, çok merak edilen tanışma hikayelerini anlatırken iş adamının yaptığı gaf, gündem oldu.

Laf arasında sarf ettiği "Ofise geldi tırnaklar bembeyaz, en sevmediğim oje rengi hiç bakmadım bile yüzüne! Dedim 'Bu ne ya! Biz buna yatırım mı yapacağız' diye düşündüm" sözleriyle şaşkınlık yaratan Uğur Akkuş, asıl bombayı ise Ferrari gafıyla yaptı.

Deniz Akkaya, Ebru Şallı ve eşi Uğur Akkuş'u topa tuttu

KADINLAR DA TEPKİ GÖSTERDİ

"İş görüşmesi için yemeğe çıktık. Şık giyimi ve güzelliğinden etkilendim. Ferrari gibi kadın!" diyen iş adamı, sözleriyle özellikle kadınların tepkisini çekti. Bu isimlerden biri de Deniz Akkaya'ydı. Bir dönem Ebru Şallı ile aynı podyumları paylaşan eski modelin hedefinde sadece Uğur Akkuş değil Şallı da vardı.

SOSYAL MEDYADAN OLAY GÖNDERME

Sosyal medya hesabından kırmızı bir Ferrari fotoğrafı paylaşan Deniz Akkaya, Şallı ile Akkuş çiftini şöyle topa tuttu: "Eşini Ferrari'ye benzetip bunu iltifat saymak ve eşinin bunu çok beğenmesi… Bir de ağızdan kaçma değil, kendin bilerek, isteyerek, övünerek paylaşmak bu söylemi… Peki sormazlar mı, 'Sen nesin, karşı tarafın sarı taksisi mi?' Bir kadın ve bir adam ilişkisini daha iyi özetleyemezdi…"

 

 

Deniz Akkaya, Ebru Şallı ve eşi Uğur Akkuş'u topa tuttu ile ilgili etiketler Deniz Akkaya Ebru Şallı Uğur Akkuş Sosyal Medya YouTube Instagram Ferrari
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.