DEM'li Milletvekili Ali Bozan'dan skandal Abdullah Öcalan çağrısı!

Terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısı DEM Parti’nin Mersin Milletvekili Av. Ali Bozan, terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan’ın serbest bırakılması çağrısında bulundu.

31 Mart 2024 yerel seçimler öncesi çalışmaları yürüten terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı DEM Parti, terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın serbest bırakılmasını istiyor. DEM Parti Mersin Milletvekili Avukat Ali Bozan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla partisinin bu hareketini destekledi.

Bozan yaptığı paylaşımda, "Tecridi kıracağız. #tecridesonöcalanaözgürlük" ifadelerini kullandı. Bozan'ın bu paylaşımı Mersinliler tarafından büyük tepki gördü.

DEM'li Milletvekili Ali Bozan'dan skandal Abdullah Öcalan çağrısı!

"ASLA KABUL EDİLEMEZ BİR DURUM" 

Bozan'ın bu paylaşımı gören vatandaşlar, 31 Mart seçimlerinde bu zihniyetteki bir partinin hiçbir yerde seçimi kazanmaması gerektiğini belirterek, "Bebek katili bir terör örgütünün elebaşının serbest bırakılmasını talep eden bir partinin milletvekilinin böyle söylemlerde bulunması asla kabul edilemez bir durum" dedi.

"Bebek katillerinin ve askerlerimizi şehit eden hainlerin elebaşının serbest bırakılmasını istemek vatan hainliğidir" diyen vatandaşlar, "Böyle bir şey asla olmamalı ve Öcalan'ın serbest bırakılmasını isteyen PKK sempatizanlarının cezalandırılması gerekiyor" diyerek tepki gösterdi.

DEM'li Milletvekili Ali Bozan'dan skandal Abdullah Öcalan çağrısı! ile ilgili etiketler DEM Parti PKK Abdullah Öcalan Türkiye TBMM
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.