DEM’li Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sezai Karakoç adını sildi

DEM’li Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Diyarbakırlı Sezai Karakoç'un isminin verildiği Kongre Merkezi’nin ismini değiştirdi. DEM’li Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi" merkezin adını ÇandAmed" olarak değiştirdi.

31 Mart seçimlerinin ardından DEM Parti'nin yönetimine geçen Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı "9.Amed Tiyatro Festivali" duyurusu yaptı.

'Sezai Karakoç' ismi sessiz sedasız değişti

22 Nisan Pazartesi günü yapılacağı duyurulan festival yerleri arasında ÇandAmed (Kongre Merkezi) gösterildi. "ÇandAmed" olarak isimlendirilen yere aslen Diyarbakırlı olan Sezai Karakoç'un ismi verilmişti.

DEM’li Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sezai Karakoç adını sildi

Sezai Karakoç Kültür Merkezi'nin ismini sessiz sedasız değiştiren DEM'li belediyenin isim değişikliği için Büyükşehir Belediyesi Meclis kararını alması gerekiyordu. Öncesinde böyle bir tavır alınması, DEM’li belediyenin 'oldu bitti ile isim değişikliğini yapması' olarak yorumlandı.

 

DEM’li Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sezai Karakoç adını sildi ile ilgili etiketler Diyarbakır Sezai Karakoç
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.