Demirtaş'tan ‘ortak aday’ mesajı: HDP'nin desteğini Kemal Bey de alır

Tutuklu eski HDP'li Selahattin Demirtaş cezaevinden cumhurbaşkanı adayına ilişkin yol çizmeye devam ediyor. Demirtaş, HDP'nin Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyebileceğini belirtti.

Terör soruşturması kapsamında tutuklu bulunan eski HDP'li Selahattin Demirtaş, muhalefete cezaevinden mesaj yollamaya devam ediyor. T24'ten Murat Sabuncu'nun sorularını cevaplayan Demirtaş, HDP'nin cumhurbaşkanlığı seçimlerinde nasıl bir yol izleyeceğini söyledi.

'HDP KEMAL BEY'E DESTEK VERİRİ'

Tutuklu eski HDP'li Selahattin Demirtaş, HDP'nin cumhurbaşkanlığı seçimlerine yönelik izleyeceği yol hakkında, "Demokrasi ilkelerine sadık ve o ilkelerin taşıyıcısı olabilecek her aday HDP’li seçmenin desteğini alır, buna Kemal Bey de dahildir elbette. Fakat adaylık ve destek konusunda gelişmelere göre, son kararı HDP yönetimi verecek ve bunu da günü geldiğinde duyuracaktır." ifadelerini kullandı.

 

Demirtaş'tan ‘ortak aday’ mesajı: HDP'nin desteğini Kemal Bey de alır ile ilgili etiketler Selahattin Demirtaş
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.