'Demirtaş' ve 'HDP' güzellemesi yapan 'CHP’li Ertürk’e tepki' istifası

Kandil'in siyasi uzantısı HDP ve eski eş elebaşlarından terör suçlusu Demirtaş'a övgüler dien CHP'li Ertürk'e sert tepki gösteren gazeteci Derviş Vardiya Bizde Platformu yöneticiliğinden istifa ettiğini açıkladı.

Çukur eylemlerinin sorumlusu olan ve ellerine çok sayıda sivilin kanı bulaşan HDP eski eş elebaşlarından terör suçlusu Selahattin Demirtaş’a methiyeler dizen CHP’li eski Amiral Türker Ertürk sert eleştiri ve tepkilerin odağı haline geldi.

Sosyal medyada çok sayıda kullanıcı eş elebaşlarından Demirtaş’ın terör örgütüne yönelik söylemlerini anımsatarak Ertürke’e tepki gösterdi.

PLATFORM ÜYELİĞİNDEN İSTİFA ETTİ

Son olarak FETÖ kumpasları sürecinde kurulan Vardiya Bizde Platformunun kuruluşundan beri yöneticilerinden olan gazeteci Derya Derviş, Ertürk’e tepki göstererek, platform yöneticiliğinden istifa etti. Derya Derviş, yakın çevresine ve Vardiya Bizde Platformu üyelerine gönderdiği istifa mesajında Ertürk’le aynı platformda olamayacağını söyledi. 

'Demirtaş' ve 'HDP' güzellemesi yapan 'CHP’li Ertürk’e tepki' istifası

KENDİ MAHALLESİNDEN İSTİFA TEPKİSİ

Derya Derviş yakın çevresi ile platform üyelerine gönderdiği mesajda, “Uzun zamandan beri onur duyduğum Vardiya Bizde sayfasında gururla yöneticilik yapmaktayım. Çoğu arkadaş da beni tanır ve kırmızı çizgilerimi çok iyi bilir... Mevzubahis vatan ise gerisi teferruattır şiarını ilkem olarak benimser ve canım pahasına hayata geçirmeye çalışırım. Bundan dolayı, çocuk katili ‘APO'nun heykelini dikeceğiz’ diyen, Ayn el Arap (Kobani) olaylarının baş sorumlusu, terörle mücadeleye ‘savaş’ diyen, her zaman Kandil'den gelen talimat ile konuşan, aziz şehitlerimizin akan kanında parmağı olan ABD/HDP/PKK’lı Selahattin  Demirtaş için 'Türkiye için bir şans olduğunu, HDP'yi Türkiye’nin partisi yapma yolunda ciddi hamleler yaptığını' iddia eden ve Demirtaşseviciliği yapan bir kişi ile yöneticiliği paylaşamayacağım gibi aynı platformda da olmayacağımı bildirir bu yüzden Vardiya Bizde sayfasının yöneticiliğinden ve üyeliğinden ayrıldığımı beyan ederim.” ifadelerini kullandı.

'Demirtaş' ve 'HDP' güzellemesi yapan 'CHP’li Ertürk’e tepki' istifası - Resim : 2

ERTÜRK'TEN DEMİRTAŞ VE HDP'YE GÜZELLEME 

Ertürk yakın zamanda CHP’ye katılmış, rozetini ise CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu takmıştı. Geçtiğimiz dönemlerde PKK/YPG/PYD’i öven açıklamaları bulunan Ertürk, Demirtaş ve HDP için güzellemeler yapmıştı.

'Demirtaş' ve 'HDP' güzellemesi yapan 'CHP’li Ertürk’e tepki' istifası ile ilgili etiketler CHP HDP Selahattin Demirtaş
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.