Demirören'den Muharrem İnce'ye miting yanıtı!

Demirören Medya Grubu, CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin İstanbul mitingini canlı yayınlamadıkları yönündeki iddialarına yanıt verdi. Demirören Medya Grubunun yanıtında, bazı haber sitelerinde çıkan iddiaların aksine mitingin canlı olarak tüm yayın organlarıyla takipçilerine aktarıldığı ifade edildi.

Türkiye 24 Haziran seçimlerine gitmeye hazırlanırken partiler de seçim çalışmaları kapsamında son mitinglerini bugün gerçekleştirdi.

CHP’nin adayı Muharrem İnce de Maltepe'de İstanbul mitingi yaptı. Ancak bazı haber sitelerinde İnce’nin mitinginin canlı olarak yayınlanmadığı iddia edildi. Bu iddia İnce tarafından miting sırasında da dillendirildi. 

Ancak Demirören Medya Grubu iddiaların aksine tüm yayın organlarıyla mitingi canlı olarak okuyucularına aktardığını açıkladı.

Gruba bağlı yayın kuruluşlarından yapılan açıklamada, " Mitingden anlık görüntülerle Muharrem İnce’nin konuşması Demirören Medya Grubu’nun yayınları; Hürriyet, Milliyet, Posta, Vatan, CNN Türk internet sitelerinden okuyuculara anlık olarak aktarılırken CNN Türk haber kanalı da mitingi canlı olarak izleyicilerine ulaştırdı. Grubun tüm haber sitelerinde ayrıca mitingden gelen tüm fotoğraflar foto galerilerle okuyuculara sunuldu." denildi. 

Demirören'den Muharrem İnce'ye miting yanıtı! ile ilgili etiketler Muharrem İnce demirören medya grubu
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.