Demirkol'dan heykel ve Babel yorumu!

Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Galatasaray'ın Babel ile anlaştığı haberlerine ve Fatih Terim'in heykelinin dikileceği söylentileri ile ilgili konuştu.

beIN SPORTS'un usta yorumcusu Mehmet Demirkol gazetelerde yer alan Fatih Terim'in heykelinin dikileceği ve Babel'in Galatasaray'a imza attığı haberlerini değerlendirdi.

"FATİH TERİM KOLAY BEĞENMEZ"

Mehmet Demirkol Fatih Terim'in heykelinin dikilmesinin düşünülmesine, "Düşünülecek bir şey yok yani, bunun yapılması normal. Ancak onu yapacak heykeltıraşa acırım. Fatih hocanın beğenmesine imkan yok, 100 defa yaptırır. Mümkün değil... Yabancı heykeltıraş gelsin (Gülerek)" dedi.

"BABEL'E BU PARA ÇOK"

Babel'in Galatasaray'a imza attığı haberleri konusunda, "10 milyon euro... Çok tabii bu para... Yapılmıştır heralde hesabı, Babel iyi oyuncu. Şenol hoca Babel'i başka bir noktaya getirdi. Kariyerinin sonuna giderken biraz daha uyanmış görünüyor." sözlerini kullandı

 

Demirkol'dan heykel ve Babel yorumu! ile ilgili etiketler Galatasaray Fatih Terim Mehmet Demirkol Ryan Babel
GÜNÜN VİDEOSU

Metrobüste panik! Bir anda dumanlar yükseldi, trafik durdu!

Beylikdüzü’nde seyir halindeki metrobüsün arka kısmından yükselen dumanlar korkuttu. Yolcular metrobüsü panikle boşaltırken, dumanların çıktığı anlar çevredeki bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.