Demir Demirkan'ın oğlu Atlas kocaman oldu! Son halini görenler şaşkın

Sertab Erener'le 18 yıllık birlikteliğini sürpriz bir kararla bitiren şarkıcı Demir Demirkan, 2015'te lise aşkı Seda İnce ile nikah masasına oturmuş ve kısa süre sonra baba olmanın sevincini yaşamıştı. Gözlerden uzakta bir yaşam süren 49 yaşındaki Demir Demirkan'ın oğlu Atlas büyüdü. Demirkan'ın 6 yaşındaki oğlu Atlas'ın son hali görenleri şaşırttı.

Sertap Erener ile uzun yıllar aşk yaşayan Demir Demirkan evlenmeleri beklerken sürpriz bir kararla ayrılmışlardı. Ayrılığın ardından ünlü şarkıcı Demir Demirkan 2015'te lise aşkı olan Seda İnce ile evlenmişti. 2016 yılında ise ünlü şarkıcı ilk kez baba olmanın heyecanını yaşayarak Atlas adını verdiği oğlunu kucağına almıştı.

Demir Demirkan & Seda İnce çiftinin oğlu Atlas Demirkan büyüdü. 6 yaşında olan Atlas'ın son halini Demir Demirkan, Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.

Demir Demirkan'ın oğlu Atlas kocaman oldu! Son halini görenler şaşkın

Uzun süredir Amerika'da gözlerden uzakta bir yaşam süren Türk rock müziğinin ünlü ismi Demir Demirkan işleri için İstanbul'a geliyor. Yaklaşık 1,5 ay sürecek işleri için Türkiye'ye gelecek olan Demir Demirkan'ı oğlu öpücüklere boğdu. Baba - oğul sosyal medyada sevgi dolu bir paylaşıma imza attılar.

BABA - OĞUL 40 GÜN AYRI KALACAKLAR

''Benim babam Türkiye'ye gidiyor. Onu çok özleyeceğim'' diyen Atlas'ın babasına veda ettiği anlar görenleri gülümsetti. Demirkan, oğlu Atlas ile olan paylaşımına ''40 gün ayrı kalacağız 💖💖💖 birbirimizi çok özleyeceğiz...'' notunu düştü.

İşte Demir Demirkan ile Seda İnce'nin oğlu Atlas...

Demir Demirkan'ın oğlu Atlas kocaman oldu! Son halini görenler şaşkın - Resim : 2

Demir Demirkan'ın paylaşımına aralarında Hayko Cepkin, Metin Türkcan, Aslı Gökyokuş gibi ünlü isimlerin de olduğu çok sayıda takipçisinden mesaj yağdı. Demir Demirkan'ın gözlerden uzakta büyüttüğü oğlu Atlas'ın son halini görenler şaşkınlığını gizleyemedi. Demirkan'a takipçilerinden 'oğlun ne kadar büyümüş' şeklinde mesajlar yağdı.

 

Demir Demirkan'ın oğlu Atlas kocaman oldu! Son halini görenler şaşkın ile ilgili etiketler Sosyal Medya Demir Demirkan Seda İnce Atlas Demirkan sertap erener
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.