Demi Rose gala gecesine damga vurdu!

ABD VE İngiltere'nin son yıllarda en çok konuşulan isimlerinden olan Demi Rose kimdir? soruları okuyucunun en çok merak ettiği soruların başında geliyor. Kıvrımlı hatları ve tercih ettiği kıyafetlerle sık sık gündeme gelen seksi güzel Demi Rose yine adından söz ettirdi. Katıldığı bir gala gecesinde giydiği cesur kıyafetle dikkatleri üzerine toplayan genç manken yine beğeni topladı. Kylie Jenner'in eski sevgilisi olan Tyga ile flört eden Demi Rose kimdir, kaç yaşında? Demi Rose cesur kıyafetiyle büyük beğeni topladı. İşte hakkında merak edilen her şey...

Son zamanlarda ABD VE İngiltere'nin son yıllarda en çok konuşulan isimlerinden olan Demi Rose kimdir? soruları okuyucunun en çok merak ettiği soruların başında geliyor. Kıvrımlı hatları ve tercih ettiği kıyafetlerle sık sık gündeme gelen seksi güzel Demi Rose yine adından söz ettirdi. Katıldığı bir gala gecesinde giydiği cesur kıyafetle dikkatleri üzerine toplayan genç manken yine beğeni topladı. Giydiği cesur kıyafetle magazin gündemine bomba gibi giren Demi Rose hakkında bütün bilinmeyenler. Kylie Jenner'in eski sevgilisi olan Tyga ile flört eden Demi Rose kimdir, kaç yaşında? Demi Rose cesur kıyafetiyle büyük beğeni topladı. İşte hakkında merak edilen her şey...

demi_rose1

GALA GECESİNE DAMGA VURDU

22 yaşındaki sosyal medya fenomeni Demi Rose, katıldığı gala gecesine cesur kıyafetiyle damgasını vurdu.

Bir televizyon kanalının gala gecesi şıklık yarışına sahne oldu. Hem kırmızı halıya hem partiye damga vuran isim kuşkusuz Demi Rose’du. 22 yaşındaki güzel, derin göğüs ve bacak dekolteli elbisesiyle tüm bakışları üzerinde topladı.

demi_rose_3

HEP CESUR

Sosyal medya fenomeni Demi Rose, süper mini eteği ve göğüs dekoltesiyle yine adından söz ettirdi.

Bir marka için objektif karşısına geçen Demi Rose, kıyafet tercihiyle dikkatleri üzerine çekti.

Instagram'da 5.6 milyon takipçisi bulunan 21 yaşındaki model, süper mini eteği ve göğüs dekoltesiyle cesaretini ortaya koydu.

demi_rose2

DEMİ ROSE KİMDİR?

Son günlerde ABD ve İngiltere'de herkes bu genç kızı konuşuyor. Bunun nedeni de gösteri dünyasının en gözde genç kuşak simalarından biri olan Kylie Jenner'ın eski sevgilisi rap'çi Tyga ile flört ediyor olması.

Tüm dünya gençliğinin gözlerini merakla üzerine diktiği bu genç kız ilk anda adı sanı bilinmeyen biri sanılabilir. Ama gerçek tam olarak öyle değil.

21 yaşındaki İngiliz Demi Rose; model olarak tanınıyor. Ama o aslında bir Instagram şöhreti. Yani adını bu sosyal paylaşım sitesi sayesinde duyurmuş biri. Tam 2.2 milyon takipçisi var.

Her ne kadar yıllardır beklediği kadar büyük bir tanınırlığı yeni yeni elde etmiş olsa da Demi Rose, bazı ünlülerin çevresiyle de arkadaşlık ilişkileri kurdu.

Söz gelimi Justin Bieber'ın en yakın arkadaşı Jayde Pierce de Demi Rose ile samimi. Demi Rose, şu sıralar Cannes'da Tyga ile birlikte vakit geçiriyor.

Biraz güzelliği biraz da Tyga'nın ünü sayesinde adını daha geniş kitlelere duyurmayı başarıyor Demi Rose.

Demi Rose gala gecesine damga vurdu! ile ilgili etiketler manken demi rose demi rose kimdir cesur kıyafet kaç yaşında
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.